Nenehatun Mahallesi Satılık 3+2 Lüx Dubleks
3+2
Oda Sayısı
2
Banyo Sayısı
2.Kat
Bulunduğu Kat
3
Kat Sayısı
200 m²
Brüt
170 m²
Net
0 (Oturuma Hazır)
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi17 Haziran 2026
- KategoriSatılık Daire
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- OtoparkYok
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuKat İrtifakı
- TakasYok
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
Nenehatun Mahallesi Satılık 3+2 Lüx Dubleks Açıklaması
ARNAVUTKÖY NENEHATUN MAHALLESİ'NDE SATILIK SIFIR 3+2 LÜKS DUBLEKS
Arnavutköy’ün en prestijli lokasyonlarından biri olan Nenehatun Mahallesi’nde, Fatih Caddesi’ne yürüme mesafesinde yer alan, modern mimari ve yüksek malzeme kalitesiyle inşa edilmiş sıfır dubleks dairemiz satışa sunulmuştur.
Genel Özellikler:
Daire Tipi: 3+2 Üst Dubleks
Durum: Sıfır yapı, oturuma hazır, boş.
Kullanım Alanı: 180 m² brüt alan.
Kat Planı: Alt kat 2 oda 1 salon üst kat 1 oda 1 salon şeklindedir.
Mutfak Detayı: Her iki katta da birbirinden bağımsız kapalı mutfak mevcuttur.
Her iki katta da ayrı banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Bina ve Yapı Özellikleri:
Dış Cephe: Birinci sınıf kaliteye sahip, modern kompozit kaplama (yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlar).
Mimari: Estetik ve şık dış tasarım, lüks iç işçilik.
Otopark: Binaya ait açık otopark alanı bulunmaktadır.
Lokasyon Bilgileri:
Fatih Caddesi: Dairemiz, bölgenin en değerli lokasyonu olan Fatih Caddesi'ne sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Ulaşım: İstanbul Havalimanı ulaşım güzergahı üzerinde olup, ana arterlere ve toplu taşımaya çok yakın konumdadır.
Çevre: Okul, market, eczane ve sosyal donatılara komşu lokasyondadır.
Not: Hem geniş aile yapısına uygun hem de her iki kattaki bağımsız mutfak/banyo avantajıyla yüksek kira getirisi potansiyeline sahip bir mülktür.
Detaylı bilgi almak ve daireyi yerinde görmek için lütfen iletişime geçiniz.
İstanbul Arnavutköy Nenehatun Mahallesi’nde satılık 3+2 dubleks daire; 180 m² toplam alanı, modern tasarımı ve kullanışlı planıyla öne çıkar. İki katlı yapıda alt katta 2 oda+salon, üst katta 1 oda+salon bulunur. Her katta ayrı kapalı mutfak ile banyo-tuvalet mevcuttur. Daire sıfır ve boş olup hemen taşınmaya uygundur.
Öne Çıkan Özellikler- Brüt 170 m², sıfır yapı; aile ihtiyaçlarına uygun yerleşim.
- 3+2 plan, kombi doğalgaz ile ısıtma.
- 2. kat, kat irtifakı var; krediye uygun ve boş teslim.
Fatih Caddesi’ne 5 dk yürüme mesafesinde; ana ulaşım noktalarına, İstanbul Havalimanı’na ve toplu taşımaya yakın. İETT İmrahor Yolu ve Arnavutköy Esentepe durakları erişimi kolaylaştırır. Okul, eczane ve iş yerleri yakın; Kardeşler Pasajı, İslambey Cami Konferans Salonu ve Şehir Kütüphanesi çevrededir. KARADAĞ GAYRİMENKUL ile iletişime geçerek inceleyebilirsiniz.
Bu ekrandaki tahminler, bir Emlakjet iştiraki olan Endeksa tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Tahminler, güncel piyasa koşullarına ve veri setinin güncelliğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet ve iştirakleri veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgiler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve hukuki dayanağını ondan alan ikincil mevzuat kapsamında yatırım danışmanlığı veya yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet herhangi bir sorumluluk üstlenmez.































