Ragıp Bey Mah. 110 M2 Doğalgazlı 2+1 Kiralık
2+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
Yüksek Giriş
Bulunduğu Kat
4
Kat Sayısı
110 m²
Brüt
100 m²
Net
21-25
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi20 Temmuz 2026
- KategoriKiralık Daire
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- OtoparkYok
- Kullanım DurumuBoş
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuMüstakil Tapulu
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
- BalkonVar
Ragıp Bey Mah. 110 M2 Doğalgazlı 2+1 Kiralık Açıklaması
Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan 2+1 kiralık dairemiz; şehir merkezine ve günlük ihtiyaçlara yakın konumuyla Akhisar kiralık daire arayanlar için uygun bir seçenektir. Kombi doğalgaz ile ısınan daire müstakil tapuludur, boş durumdadır ve yeni kiracıya hemen teslim edilebilir. Kullanışlı planı sayesinde konforlu ve pratik bir yaşam sunar.
Hem Merkezi Hem de Ulaşımı Kolay Daire SeçeneğiÖne Çıkan Özellikler- Isıtma Tipi: Kombi Doğalgaz
- Kullanım Durumu: Boş ve Hazır
- Tapu Durumu: Müstakil Tapulu
- Oda Sayısı: 2+1
- Fiyat: 14.000 TL
- Kredi Uygunluğu: Kiralık olması sayesinde kısa/orta vadeli yerleşim planlarına esneklik kazandırır.
- Müstakil Tapu: Hukuki güvence ve mülkiyet ayrımı avantajı sunar.
- Kombi Doğalgaz: Ekonomik ve konforlu ısınma ile bütçe dostu kullanım sağlar.
Daire; Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ile Özel Doğuş ve Medigun Hastanelerine yürüme mesafesindedir. Okullar, sağlık birimleri, eczaneler ve otobüs duraklarına kolay erişim sayesinde ulaşım ve yaşam konforu yüksektir. Akhisar Müzesi ve Zeynelzade Halk Kütüphanesi gibi kültürel noktalara yakınlığı da şehir olanaklarına hızlı erişim sağlar.
Yerinde inceleme ve detaylı bilgi için Ayyıldız Emlak ile iletişime geçebilir, dairenin sunduğu avantajları yakından görebilirsiniz. Bu fırsatı değerlendirerek konforlu yaşam alanınıza bir adım daha yaklaşın.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi: 4500208














