Emlakjet

Etimesgut Eryaman Satılık İşyeri

araması için 42 ilan bulundu
search
Eryamancancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Etimesgut Eryaman Satılık İşyeri İlanları ve Fiyatları

Emlakjet, Etimesgut Eryaman'da satılık işyeri arayışındaki iş insanlarına özel ve kapsamlı bir çözüm sunar. Eryaman'da iş kurma veya iş yerinizi genişletme planları yapıyorsanız, bu rehberi kullanarak işyeri satın alımınızı kolaylaştırabilirsiniz.

1. Emlakjet ile İşyeri Bulmanın Avantajları: Emlakjet, Eryaman'daki iş dünyası potansiyelini anlamanıza yardımcı olur. Bölgenin ticari gelişimi, ulaşım ağı ve gelecekteki projeler hakkında güncel bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

2. Geniş İlan Seçenekleri: Emlakjet, Eryaman'da satılık işyeri ilanlarını bir araya getirir. Binlerce güncel ilan arasından size uygun işyerini kolayca bulabilirsiniz.

3. İş Türünüzü ve Gereksinimlerinizi Belirleyin: Hangi tür işi kurmayı düşünüyorsunuz? Restoran, mağaza, ofis veya farklı bir iş? İşyerinizden beklentilerinizi ve gereksinimlerinizi netleştirin.

4. İşyeri İlanlarını İnceleyin: Eryaman'da satılık işyeri ilanlarını incelemeye başlayın. İnternet siteleri, emlak ofisleri ve yerel ilanlar aracılığıyla uygun seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz. İlanları detaylı bir şekilde inceleyin.

5. Profesyonel Yardım Alın: Emlakjet, işyeri arama sürecinizde size uygun seçenekleri sunmak için profesyonel emlak danışmanlarıyla işbirliği yapmanıza yardımcı olabilir.

6. İşyerini İnceleyin: İşyeri seçiminizden sonra, işyerlerini yerinde inceleyin. İşyerinin fiziksel koşullarını değerlendirin ve herhangi bir soru sormaktan çekinmeyin.

7. Satın Alma İşlemi: İşyerinizi seçtikten sonra, satın alma işlemi için gerekli adımları atın. Sözleşmeleri ve yasal işlemleri dikkatlice inceleyin.

Ankara, Etimesgut Eryaman'da Satılık Ticari Gayrimenkul Fiyatları

Ankara, Etimesgut, Eryaman mahallesinde Eylül 2023 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık dükkan ve mağaza tipindeki ticari gayrimenkullerin fiyatları %98,99 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık ticari gayrimenkul fiyatları 5.249.800 ₺. Ortalama satılık ticari gayrimenkul büyüklüğü 200 metrekaredir.

Ankara, Etimesgut Eryaman'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 31 Yıl

Ankara, Etimesgut, Eryaman mahallesinde satılık dükkan ve mağaza tipindeki ticari gayrimenkullerin ortalama metrekare birim fiyatı Eylül 2023 sonu itibarıyla 26.249 ₺. Aynı özelliklere sahip satılık dükkan ve mağaza tipindeki ticari gayrimenkullerin geri dönüş yani amortisman süreleri 31 yıl seviyelerindedir.

Emlakjet, Eryaman'da satılık işyeri arayışınızı başarıya ulaştırmak için size rehberlik eder. İş dünyasına adım atın veya işinizi büyütün, Eryaman'da işyeri sahibi olmanın avantajlarını Emlakjet ile keşfedin.

Eryaman'da işyeri sahibi olmanın en hızlı ve güvenilir yolu Emlakjet'te!

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.