Emlakjet

Ataşehir Mevlana Mahallesi Satılık Ev

araması için 2 ilan bulundu
search
Mevlana Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Mevlana Mahallesi Satılık Konut Arayanlara Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Mevlana Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alma tercihinde bulunabilirsiniz.

Mevlana Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgilendirme

İstanbul ilinin Ataşehir ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi bulunduğu konum itibari ile oldukça avantajlıdır. Mevlana Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim, sağlık ve ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahalle hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallede üç adet okul olduğu bilgisine ulaşmaktadır. Mahallede yer alan okullar: Akşemsettin İlköğretim Okulu, İETT Mevlana Lisesi ve Piri Reis İlköğretim Okulu’dur. Eğitim kurumlarının yanı sıra mahallede dört adet de park yer almaktadır. Bu parkların isimleri: 30 Ağustos Parkı, Hüseyin Ağırman Parkı, Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı ve Y. Çamlıca Ülkü Parkı’dır. Mevlana Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle ulaşım imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle içerisinde dört adet durak yer almaktadır. Bu durakların isimleri: İETT Acarlar Sitesi Durağı, İETT F. Sultan Mehmet Durağı, İETT Lise Durağı ve İETT Yeşil Yamaç Durağı’dır. Bu bilgilerin yanı sıra mahallede üç adet de cami bulunduğu bilgisine ulaşılmaktadır. Bu camiler: İmam Buhari Cami, Mehmet Uslu Cami ve Yenişehir Merkez Cami’dir.

Mevlana Mahallesi Satılık Konut Arayanlar Vatandaşlar İçin Mahalle Nüfus, Sokak ve Cadde Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 18.223’tür. Mahalle nüfusunun 8 bin 993’ünü erkek, 9 bin 230’unu kadın nüfusu oluşturmaktadır. Mevlana Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 12 adet cadde ve 42 adet sokak bulunmaktadır. Ataşehir Mevlana Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz sokaklar ve caddeler: Akdeniz Caddesi, Aksekili Mehmet Uslu Caddesi, Doktor Sadık Ahmet Caddesi, Evren Caddesi, Fatih Caddesi, Mevlana Caddesi, Sakarya Caddesi, Anadolu Sokak, Ayberk Sokak, Ceylan Sokak, Çimen Sokak, Çınar Sokak, Deniz Sokak, Derin Sokak, Elmas Sokak, Gonca Sokak, İETT Atlas Sokak. Durağı, Kaya Sokak, Martı Sokak, Mimoza Sokak, Mine Sokak, Nergis Sokak, Nilay Sokak, Okul Sokak, Şebnem Sokak, Serhat Sokak, Sinem Sokak, Sümbül Sokak, Ülkü Sokak, Veli Sokak, Yonca Sokak ve Zambak Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Ataşehir ilçesinin Mevlana Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Ataşehir Mevlana Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.