Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Daire

araması için 12 ilan bulundu
search
Güzelyalı Yalı Mahallesicancel
Mudanyacancel
Bursacancel

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Güzelyalı Yalı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bursa Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi’nin nüfusu toplam 8.007 kişidir. Bu nüfusun %47’si erkek, %53’ü ise kadındır.

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Güzelyalı Yalı Mahallesi Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı olan 47 mahalleden biridir. Güzelyalı Yalı Mahallesi; Mudanya ilçe merkezine yaklaşık 4 km, Bursa il merkezine ise yaklaşık 26 km uzaklıktadır.

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Bursa şehri hem kara hem deniz hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan şehirlerden biridir. Mudanya’ya gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Mudanya’ya uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Bursa Yenişehir Havalimanı’dır. Havalimanı, Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır ve Mudanya’ya yaklaşık 83 km uzaklıktadır. Bursa’ya deniz yolları ile gitmek isteyen okurlarımız BUDO Mudanya İskelesi’ni tercih edebilirler. BUDO Mudanya İskelesi, Mudanya’da bulunmaktadır.

Bursa ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Güzelyalı Yalı Mahallesi ulaşımı Mudanya’ya gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Mudanya’ya otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Mudanya’ya ulaşabileceğiniz bazı hatların listesi şu şekildedir:

·       1/M     Emek İstasyonu         

·       2/GM  Güzelyalı       

·       2/M     Arnavutköy   

·       2/MU  Mudanya       

·       991      Eşkel  

·       2/U      Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü       

·       1/M-B Emek İstasyonu - Mudanya İskelesi

·       F/1      Mudanya İskelesi - Terminal

·       B/35    Uludağ Üniversitesi İstasyonu - Mudanya İskelesi 

·       104      Gemlik Meydanı - Mudanya İskelesi

·       1/SY   Emek İstasyonu         

·       F/3      Siteler

Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için mahallede bulunan eğitim kurumlarını araştırdık. Güzelyalı Yalı Mahallesi’nde “Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Mudanya’da bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Mudanya’da 111 okul bulunmaktadır.

Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Bursa Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama aylık 2.588 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 24 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bursa Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü 110 metrekaredir. Bursa’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Bursa Mudanya Güzelyalı Yalı Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Mudanya Kiralık Daire
Akköy Mahallesi Kiralık DaireAltıntaş Mahallesi Kiralık DaireAydınpınar Mahallesi Kiralık DaireBademli Mahallesi Kiralık DaireBalabancık Mahallesi Kiralık DaireÇağrışan Mahallesi Kiralık DaireÇamlık Mahallesi Kiralık DaireÇayönü Mahallesi Kiralık DaireÇekrice Mahallesi Kiralık DaireÇepni Mahallesi Kiralık DaireÇınarlı Mahallesi Kiralık DaireDedeköy Mahallesi Kiralık DaireDereköy Mahallesi Kiralık DaireEğerce Mahallesi Kiralık DaireEmirleryenicesi Mahallesi Kiralık DaireEsence Mahallesi Kiralık DaireEvciler Mahallesi Kiralık DaireGöynüklü Mahallesi Kiralık DaireGüzelyalı Burgaz Mahallesi Kiralık DaireGüzelyalı Eğitim Mahallesi Kiralık DaireGüzelyalı Kiralık DaireGüzelyalı Siteler Mahallesi Kiralık DaireGüzelyalı Yalı Mahallesi Kiralık DaireHalitpaşa Mahallesi Kiralık DaireHançerli Mahallesi Kiralık DaireHasanbey Mahallesi Kiralık DaireHasköy Mahallesi Kiralık DaireIşıklı Mahallesi Kiralık Daireİpekyayla Mahallesi Kiralık DaireKaymakoba Mahallesi Kiralık DaireKumyaka Mahallesi Kiralık DaireKüçükyenice Mahallesi Kiralık DaireMesudiye Mahallesi Kiralık DaireMirzaoba Mahallesi Kiralık DaireMudanya Kiralık DaireMürsel Mahallesi Kiralık DaireMütareke Mahallesi Kiralık DaireOrhaniye Mahallesi Kiralık DaireÖmerbey Mahallesi Kiralık DaireSöğütpınar Mahallesi Kiralık DaireŞükrüçavuş Mahallesi Kiralık DaireTirilye Mahallesi Kiralık DaireÜlkü Mahallesi Kiralık DaireYalıçiftlik Mahallesi Kiralık DaireYaman Mahallesi Kiralık DaireYaylacık Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYörükali Mahallesi Kiralık DaireYörükyenicesi Mahallesi Kiralık DaireZeytinbağı Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.