DİVALAND
GAYRİMENKUL
“Satarken Değil,Alırken Kazan
♦️MİMAR SİNAN MAHALLESİ
♦️CADDE ÜZERİ
♦️KİRALIK GENİŞ DAİRE
♦️3+1
♦️130 m2
♦️Doğalgaz Kombili
♦️Vestiyerli
♦️Kapalı Mutfak
♦️3.Kat
♦️Asansörlü
♦️BALKONLU
♦️Çift WC
♦️Otoparklı
♦️Semt Pazarına,Marketlere,Minibüs Durağına yürüme mesafesesindedir.
Diğer ilanlarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
⬇️ ⬇️ ⬇️
DİVALAND GAYRİMENKUL KİMDİR?
2017 yılından beri Aydın merkez ve ilçelerinde aktif olarak gayrimenkul sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Daha önceleri Ar-Be Gayrimenkul markamız altında göstermiş olduğumuzu faaliyetlerimize 2022 yılından itibaren Divaland Gayrimenkul kurumsal kimliğimiz ile devam etmekteyiz.
Misyonumuz
Sektörde geçirmiş olduğumuz 8 senenin vermiş olduğu tecrübeler ile sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek için gerekli eğitimlerle birlikte daha donanımlı ekibimizle sizler için çalışmaya devam ediyoruz.Bu sayede siz değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda onlara özel portföyler bulmak,gerekli yatırım imkanlarını fırsata çevirmelerini sağlamak ve en önemlisi müşterilerimize bir kere hizmet etmeyi değil daimi hizmeti sağlamak ilkesi ile yaklaşarak güvenilir bir hizmet sunmayı tercih ediyoruz.
Vizyonumuz
Müşterilerimiz arasında ayrımcılık yapmadan her müşterimize “Satarken Değil,Alırken Kazan” diyerek onların tercihleri arasından taleplerine en uygun portföyü seçmelerine yardım ederek hem maddi hemde manevi kazanç sağlamaları için elimizden geleni yapıyoruz..
Detaylı bilgi ve sunum için lütfen arayınız
BERŞAH ERTUĞRUL
☎️