Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Erdemli Alata Mahallesi Satılık Daire

araması için 267 ilan bulundu
search
Alata Mahallesicancel
Erdemlicancel
Mersincancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Alata Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Alata Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Alata Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Mersin ili Alata Mahallesi’nin nüfusu toplam 13.860 kişidir. Nüfusun 6.742'si erkek, 7.118'i kadındır.

 

Alata Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Erdemli, Mersin ilinin bir ilçesidir. Erdemli'nin giriş - çıkışları çam ağaçlarıyla kaplıdır. Güneyden Akdeniz ile çevrilmiştir. Kuzeyinde Karaman, batısında Silifke yer alır. Mersin Merkeze olan uzaklığı yaklaşık 35 kilometredir. Mersin - Antalya Karayolu üzerinde yer alır. Karakız Göleti ünlüdür. Erdemli'nin ova olan kısmı sıcak ve ılıman iklim tipi olan Astropikal iklim tipidir. Yaz ayları aşırı nemli ve sıcak geçer. Kış ayları ise yağışlı ancak oldukça ılık geçer. İlçenin yüksek dağlık alanlarında kışları soğuk ve kar yağışlı, yazları ise bol yağışlı ve serin geçer. İlçede en çok yağış kış ile ilkbahar mevsimleri görülür. Alata Mahallesi  Mersin ilinin Erdemli ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Sebaste Antik Kenti, Korykos Antik Kenti, Kızkalesi, Kanlıdivane Ören Yeri, Akkale, Karacaoğlan Şelalesi,  Çağlayan Vadisi,  Lamos Vadisi, Soli Pompeiopolis Antik Kenti ve Mersin Marinadır. 

 

Alata Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Alata Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Mersin’in batısında yer alan ilçeye karayolu, denizyolu ve havayolu ile ulaşım mümkündür. Erdemli, İstanbul’a 984 kilometre, İzmir’e 812 kilometre, Ankara’ya 529 kilometre uzaklıktadır. Kendi aracınız ile Erdemli'ye gitmek isterseniz Mersin'e ulaştıktan sonra Mersin-Antalya Karayolunu kullanabilirsiniz. Şehirlerarası otobüslerle ilçeye ulaşmak için direkt otobüs seferleri ile otogara gitmelisiniz.  Mersin Otogarından Erdemli'ye düzenli olarak otobüs ve dolmuş seferleri yapılmaktadır. Havayolu ile ulaşım için en yakın havalimanı olan Adana Şakirpaşa Havalimanı tercih edebilirsiniz. Havaalanına geldikten sonra önce Mersin Merkeze gidip ardından Mersin Otogarından kalkan otobüsler, belediye otobüsleri ya da taksiler ile ilçeye ulaşım sağlayabilirsiniz. Yeni Otogardan kalkış yapan 170 No’lu otobüslerle ilçeye ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

Alata Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Alata Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Alata Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu
  • 75. Yıl Anaokulu
  • Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi
  • Erdemli Anadolu Lisesi
  • Erdemli İlkokulu
  • Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi
  • Erdemli Milli İrade Ortaokulu

 

Alata Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 126 metrekare olarak karşımıza çıkar. Mersin Alata Mahallesi satılık daire fiyatları 1.703.646 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 13.521 Türk Lirasına denk gelir.  Evlerin ortalama geri dönüş süresi 86 yıldır. Mersin Alata Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Alata Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Erdemli Satılık Daire
Adnan Menderes Mahallesi Satılık DaireAkdeniz Mahallesi Satılık DaireAkdeniz Satılık DaireAkpınar Mahallesi Satılık DaireAlata Mahallesi Satılık DaireAlata Satılık DaireAlibeyli Mahallesi Satılık DaireArpaçbahşiş Mahallesi Satılık DaireArslanlı Mahallesi Satılık DaireAyaş Mahallesi Satılık DaireAydınlar Mahallesi Satılık DaireBarbaros Mahallesi Satılık DaireBatısandal Mahallesi Satılık DaireÇamlı Mahallesi Satılık DaireÇerçili Mahallesi Satılık DaireÇeşmeli Mahallesi Satılık DaireÇiftepınar Mahallesi Satılık DaireÇiriş Mahallesi Satılık DaireDağlı Mahallesi Satılık DaireDoğusandal Mahallesi Satılık DaireElbeyli Mahallesi Satılık DaireElvanlı Mahallesi Satılık DaireEsenpınar Mahallesi Satılık DaireEvdilek Mahallesi Satılık DaireFakılı Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireGücüş Mahallesi Satılık DaireGüneyli Mahallesi Satılık DaireGüzeloluk Mahallesi Satılık DaireHacıalanı Mahallesi Satılık DaireHacıhalilarpaç Mahallesi Satılık DaireHarfilli Mahallesi Satılık DaireHüsametli Mahallesi Satılık Daireİlemin Mahallesi Satılık DaireKaraahmetli Mahallesi Satılık DaireKarahıdırlı Mahallesi Satılık DaireKarakeşli Mahallesi Satılık DaireKarayakup Mahallesi Satılık DaireKargıcak Mahallesi Satılık DaireKargıpınarı Mahallesi Satılık DaireKargıpınar Satılık DaireKayacı Mahallesi Satılık DaireKızılen Mahallesi Satılık DaireKızkalesi Adası Satılık DaireKızkalesi Mahallesi Satılık DaireKocahasanlı Mahallesi Satılık DaireKoramşalı Mahallesi Satılık DaireKoyuncu Mahallesi Satılık DaireKösbucağı Mahallesi Satılık DaireKösereli Mahallesi Satılık DaireKuşluca Mahallesi Satılık DaireKüstülü Mahallesi Satılık DaireLimonlu Mahallesi Satılık DaireMerkez Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DaireSarıkaya Mahallesi Satılık DaireSarıyer Mahallesi Satılık DaireSıraç Mahallesi Satılık DaireSinap Mahallesi Satılık DaireSorgun Mahallesi Satılık DaireŞahna Mahallesi Satılık DaireTabiye Mahallesi Satılık DaireTapureli Mahallesi Satılık DaireTırtar Mahallesi Satılık DaireToros Mahallesi Satılık DaireTozlu Mahallesi Satılık DaireTömük Mahallesi Satılık DaireTürbe Mahallesi Satılık DaireÜçtepe Mahallesi Satılık DaireÜzümlü Mahallesi Satılık DaireVeyselli Mahallesi Satılık DaireYağda Mahallesi Satılık DaireYarenler Mahallesi Satılık DaireYeniyurt Mahallesi Satılık DaireYüksek Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.