Emlakjet

Adalar Nizam Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Nizam Mahallesicancel
Adalarcancel
İstanbulcancel

Büyükada Nizam Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölge Rehberi

İstanbul Büyükada Nizam Mahallesi kiralık daire arayışınıza devam ederken bölge hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu yazıyı okuyabilirsiniz. Büyükada Nizam mahallesi, adalar ilçesinin bir mahallesidir.  En büyük ada Büyükada’dır. Yüzölçümü 5,4 kilometrekaredir.  Adalar’da, güney ve kuzey olmak üzere iki tepe vardır. Güneydeki tepe, 203 metre yükseklikteki Yücetepe’dir. Kuzeyde ise İsa Tepesi bulunmaktadır.  Büyükada, Bizans döneminde de, Osmanlı döneminde de hep meskun kalmıştır. Ada’nın nüfusu bugün 8 bin civarındadır. Ada, yazları günübirlik ziyaretler ve yazlığa gelenler sebebiyle kalabalıklaşır.  1. Dünya Savaşı ve Cumhuriyet sonrasında Rum halkını kaybeden Büyükada’daki canlılık 1930’lara kadar büyük ölçüde kaybolmuştur.  Büyükada, bu dönemde yeni köşklerle, özenli ve zevkli yapılarla süslenmiş, İstanbul halkının günlük gezinti yerlerinin de başında yer almıştır. Nizam mahallesi, İstanbul'un güneyindeki Prens Adaları'nı oluşturan Adalar ilçesinin mahallelerinden biridir. Büyükada üzerindeki iki muhtarlıktan biri olan Nizam mahallesi, adanın batısında bulunur ve Maden mahallesinden Çarkıfelek Sokağı ve Orman Yolu ile ayrılır. Büyükada İskelesi, Adalar Kaymakamlığı, Adalar Devlet Hastanesi ve Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Nizam mahallesi bölgesi içinde yer alır.

Büyükada Nizam Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Okul ve Hastane Bilgileri

Özel Büyükada Rum İlkokulu, İstanbul Adalar’da ilkokul eğitimi veren Özel Büyükada Rum İlkokulu 1850 yılında ilkokul eğitimi vermeye başladı. 1911 yılında ilkokul binası taş kullanılarak yeniden inşa edildi. Okulda karma bir eğitimi programı uygulanmaktadır. İlkokul çağındaki öğrencilere yabancı dil eğitimi de verilmektedir. İlkokul öğrencilerinin başarılı olabilmesi için sınıf öğretmenlerinin yanı sıra branş öğretmenleri de ders vermektedir. Türkçe ve Rumca derslerinin verildiği okulda öğrencilerin etkinlik gerçekleştirebilecekleri açık alanlarda bulunmaktadır. Okul bünyesinde öğrencilere yemek hizmeti de verilmektedir. Yemekler okul bünyesinde hazırlanmakta ve öğrencilere hijyenik bir şekilde sunulmaktadır.

  • Büyükada Rum İlkokulu, İletişim bilgileri; Çınar Caddesi No:15 Büyükada/İstanbul Telefon; 0216 706 68 73.
  • Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu, İletişim Bilgileri; Nizam Mah. Lala Hatun Cad. No:53 Büyükada / Adalar/ İstanbul Telefon; 0216 382 11 26.
  • Dr. Hüsamettin Kural Büyükada Devlet Hastanesi, İletişim Bilgileri Telefon; 0216 382 82 89-0216 382 62 28. Adres; Büyükada Nizam Mahallesi Posta kodu; 34970 Adalar-İstanbul. Büyükada Nizam Mahallesi kiralık ev arayışlarınızda sitemizden yararlanabilirsiniz.

Büyükada Nizam Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Büyükada Nizam Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.762 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 18 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin geri dönüş süreleri ise 32 yıldır.

Ev için bütçenizi hazırladıysanız EmlakJet sayesinde vakit kaybetmeden ilanlara göz atabilirsiniz. Büyükada Nizam Mahallesi kiralık evler sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle sitemizde.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.