Emlakjet

Ankara Çankaya Satılık Daire

araması için 19,147 ilan bulundu
search
Çankayacancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Ankara Çankaya Satılık Daire 

Ankara’nın Çankaya ilçesi siyasi yönetim birimlerinin bulunduğu bir yer olarak ilgi görür. Kalabalık nüfusuyla farklı kesimlerin beklentilerine hitap eden Ankara Çankaya satılık daire ilanlarını inceleyerek yatırım yapma şansınız mevcuttur. Bu değerli ilçede yaşamak ya da ileride çocuklarınıza bırakmak amacıyla daire almak isteyebilirsiniz. Ülkemizin önemli üniversitelerine ev sahipliği yapan Çankaya; müzeleri, anıtları, modern yapıları ve parklarıyla pek çok olanağa sahiptir. Ankara Çankaya'da satılık daireler bu değerli özellikleriyle yoğun bir talep görür. Geleneksel mahalle kültürünün yaşatıldığı yerlerden son model konforlu sitelere kadar geniş bir yelpazede alternatifler sunan ilçede yaşam standardınızı yükseltme şansınız olur. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyifli bir hayat sürmek amacıyla satılık daire Çankaya Ankara alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. 

Çankaya’da Satılık Dairelerin Popüler Olduğu Semtler

Çankaya satılık daire satın almak isteyenler ilçenin popüler semtlerine yoğun ilgi gösterir. Bu mahalle ve semtler sundukları olanaklar, evlerin durumu ve talebe bağlı olarak değerli statüsündedir. Fiyatları yükselten bu özellikler kazançlı bir yatırım yapmak için avantaj sağlar. Ödeyeceğiniz yüksek tutar ileride kâr elde etmenize destek olur. Daireyi kiraya vermeyi düşünüyorsanız fiyatı artıran özellikleri sebebiyle kredilerinizi öderken avantaj sağlarsınız. 

Çankaya’nın popüler semtleri; Beytepe, İlkbahar, Çukurambar ve Oran mahallesi satılık daire ilanlarıyla öne çıkar. AVM yakını, yüksek katlı lüks ve konfor sunan binalarda yaşam standardınızı yükseltebilirsiniz. Çankaya satılık daire seçeneklerini 1+1, 2+1, 3+1 eşyalı/eşyasız seçenekleriyle alma şansınız olur. Geniş metrekareli yaşam alanlarında çocuklarınızla rahat edersiniz. Her gün yükselen değerli semtlere yatırım yaptığınızda gelecekte miras bırakabileceğiniz bir mülkünüz olur. 

Metrekare fiyatları yükseliş trendinde olan popüler semtlerdeki dairelerde kent merkezinden uzak daha sakin ve huzurlu bir yaşama adım atabilirsiniz. Doğal güzellikleri, alışveriş ve yeme içme mekânlarına yakın konumuyla ikamet edenlere pek çok olanak sunan bu yerleşim bölgelerinde çocuklarınız ya da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hem yatırım hem de oturmak gibi farklı amaçlarla popüler bölgeleri tercih edebilirsiniz. 

Çankaya Satılık Daire Fiyatları

Çankaya satılık ev fiyatları belirlenirken farklı kriterler önemlidir. Dairenin konumu başta olmak üzere, sunduğu olanaklar, ulaşım/altyapı özellikleri ve oda sayısı bunlar arasında sayılabilir. Çocuklu ailelerin rahat ve huzurlu bir yaşam amacıyla ilgi gösterdiği site içindeki alternatifler yüksek fiyatlandırılır. Park, otopark, havuz ve güvenlik gibi olanaklarıyla beklentileri karşılayan Ankara Çankaya satılık daire 3+1 seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

Bütçenizi aşmadan birikimlerinizi yönlendirmek için ilçenin eski mahallelerindeki binalara yönelebilirsiniz. Buna ek olarak yeni gelişen bölgelerdeki fiyatlarda uygun olur. Bu özellikleri taşıyan Keklikpınarı mahallesi satılık daire ilanlarına göz atabilirsiniz.

Çankaya satılık daire seçenekleri bulundukları kat dikkate alınarak da fiyatlandırılır. Asansörlü binalardaki daireler daha yüksek fiyatlı olurken kot 1/ -1/ giriş kat ya da en üst kattaki seçenekler daha düşük fiyatlara sahiptir. 

Kredi çekmeden yatırım yapmanıza olanak sunan sahibinden Çankaya satılık daire seçenekleri komisyon ödemeden hayalinizdeki daireyi almanız için idealdir. Bu dairelere örnek olarak Sokullu Mehmet Paşa mahallesi satılık daire ilanları verilebilir. 

Çankaya Satılık Daire Bakanlara Ulaşım Rehberi

Çankaya'da satılık daire bakanlar için ulaşım en önemli konular arasındadır. Tren, kara ve hava yolu gibi seçenekleri değerlendirerek Ankara’ya geldikten sonra ilçeye toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. İlçeden metro ve tren seferlerini kullanarak farklı ilçe ve mahallelere seyahat edebilirsiniz. Yoğun trafikten uzak yaşamak için ilçe merkezinde bulunan ilanlara göz atma şansınız olur. Her yere yürüme mesafesinde olan daireler hareketli yaşamı sevenlerin favorisidir. Çankaya satılık daire ilanlarını yatırım amacıyla değerlendirirken ulaşım olanaklarına yakın olan alternatiflerin daha çok talep gördüğünü bilmeniz de fayda vardır. Böylece yatırımlarınızı bu alanlara yönelebilirsiniz. Dairenizi kiraya verirken artı bir değer sağlayan ulaşım konusu aynı zamanda daha fazla kazanç elde etmenizi de sağlar. Bu özellikleriyle ana yola, duraklara ve toplu taşıma araçlarının geçiş güzergâhlarına dikkat ederek seçimlerinizi belirleyebilirsiniz. Ankara satılık daire Çankaya ilçesinde farklı bölgelerde bulabileceğiniz alternatifleriyle herkese hitap eder. İş, okul ve yaşam standardınıza göre kriterlerinizi belirleyerek aradığınız daireyi bulabilirsiniz.

Çankaya’da Daire Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Satılık daire Çankaya ilanlarına bakarken farklı konuları dikkate almanız önemlidir. Bu kapsamda sayılabilecekler şöyle sıralanır;

  • Mevcut birikimleriniz satılık daire Çankaya ilçesi için yeterli değilse ilanlara bakarken krediye uygunluk kriterine öncelik vermeniz gerekir.

  • Dairede ikamet edecek kişi sayısına göre oda sayısını da dikkate alırsanız rahat bir yaşam sürebilirsiniz. 

  • Daireyi satın alma amacınıza göre kiracılı olup olmaması konusunu değerlendirebilirsiniz. Kendiniz oturmayı düşünüyorsanız kiracılı daire satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını düşünebilirsiniz.

  • Ankara Çankaya sahibinden satılık daire seçenekleri projeden satışa sunulan özellikleriyle hem daha uygun fiyata hem de daha konforlu olabilir. Bu konuda Beytepe mahallesi satılık daire ilanlarına yönelebilirsiniz.

  • Arsa, kat irtifakı ve mülkiyeti gibi farklı tapu durumlarının yasal yükümlülükleri farklı olur. Tapu durumunu baştan bilirseniz ileride sorun yaşamazsınız.

  • Ülkemizdeki deprem riskinin bilincinde olarak satın almak istediğiniz bölgenin risk durumunu araştırabilirsiniz. 
  • Tapunun kime/kimlere ait olduğu konusu da araştırılması gereken bir durumdur. Hak sahiplerinin onayı satışa etki ettiği için bu detayı da bilmeniz önemlidir.
  • Dairelerin ulaşıma yakın olması ve altyapı olanakları da önceden araştırılması gerekenler arasındadır. Özellikle hemen taşınmayı düşünüyorsanız konuyla ilgili detayları öğrenmenizin faydası olur.

Emlakjet avantajlarıyla öne çıkan ilanları listeleyerek hayalini kurduğunuz yeni yaşama en kısa sürede geçiş yapabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Haziran Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Haziran Ayı Gayrimenkul Raporu

22 Temmuz 2024

Kiracıya Hangi Durumlarda İhtarname G...

Kiracıya Hangi Durumlarda İhtarname G...

28 Haziran 2024

Ada, Parsel ve Pafta Ne Anlama Geliyo...

Ada, Parsel ve Pafta Ne Anlama Geliyo...

28 Haziran 2024

2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

14 Haziran 2024

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

24 Mayıs 2024

Çankaya Satılık Daire
100. Yıl Mahallesi Satılık Daire50. Yıl Mahallesi Satılık DaireAhlatlıbel Mahallesi Satılık DaireAkarlar Mahallesi Satılık DaireAkpınar Mahallesi Satılık DaireAlacaatlı Mahallesi Satılık DaireAnıttepe Mahallesi Satılık DaireAnıttepe Satılık DaireArka Topraklık Mahallesi Satılık DaireAşağı İmrahor Mahallesi Satılık DaireAşağı Öveçler Mahallesi Satılık DaireAşıkpaşa Mahallesi Satılık DaireAta Mahallesi Satılık DaireAydınlar Mahallesi Satılık DaireAyrancı Mahallesi Satılık DaireAyrancı Satılık DaireAziziye Mahallesi Satılık DaireBademlidere Mahallesi Satılık DaireBağcılar Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Satılık DaireBalgat Mahallesi Satılık DaireBalgat Satılık DaireBarbaros Mahallesi Satılık DaireBayraktar Mahallesi Satılık DaireBeysukent Satılık DaireBeytepe Mahallesi Satılık DaireBilkent/Bilkentplaza/Beytepe Satılık DaireBirlik Mahallesi Satılık DaireBoztepe Mahallesi Satılık DaireBüyükesat Mahallesi Satılık DaireCebeci Mahallesi Satılık DaireCebeci Satılık DaireCevizlidere Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇamlıtepe Mahallesi Satılık DaireÇankaya Mahallesi Satılık DaireÇavuşlu Mahallesi Satılık DaireÇayyolu/Ümitköy Satılık DaireÇayyolu Mahallesi Satılık DaireÇiğdem Mahallesi Satılık DaireÇukurambar Mahallesi Satılık DaireDevlet Mahallesi Satılık DaireDikmen Satılık DaireDilekler Mahallesi Satılık DaireDodurga Mahallesi Satılık DaireDoğuş Mahallesi Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireEhlibeyt Mahallesi Satılık DaireEmek Mahallesi Satılık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Satılık DaireErzurum Mahallesi Satılık DaireEsatoğlu Mahallesi Satılık DaireEti Mahallesi Satılık DaireEvciler Mahallesi Satılık DaireFakülteler Mahallesi Satılık DaireFidanlık Mahallesi Satılık DaireGaziosmanpaşa Mahallesi Satılık DaireGaziosmanpaşa Satılık DaireGökkuşağı Mahallesi Satılık DaireGöktürk Mahallesi Satılık DaireGüvenevler Mahallesi Satılık DaireGüzeltepe Mahallesi Satılık DaireHarbiye Mahallesi Satılık DaireHilal Mahallesi Satılık DaireHuzur Mahallesi Satılık DaireHürriyet Satılık Daireİleri Mahallesi Satılık Daireİlkadım Mahallesi Satılık Daireİlkbahar Mahallesi Satılık Daireİlker Mahallesi Satılık Daireİncesu Mahallesi Satılık Daireİşçi Blokları Mahallesi Satılık DaireKarahasanlı Mahallesi Satılık DaireKarapınar Mahallesi Satılık DaireKarataş Mahallesi Satılık DaireKavaklıdere Mahallesi Satılık DaireKavaklıdere Satılık DaireKazım Özalp Mahallesi Satılık DaireKeklik Pınarı Mahallesi Satılık DaireKırkkonaklar Mahallesi Satılık DaireKırkkonaklar Satılık DaireKızılay Mahallesi Satılık DaireKızılay Satılık DaireKızılırmak Mahallesi Satılık DaireKocatepe Mahallesi Satılık DaireKocatepe Satılık DaireKonutkent Mahallesi Satılık DaireKorkutreis Mahallesi Satılık DaireKoru Mahallesi Satılık DaireKömürcü Mahallesi Satılık DaireKüçükesat Mahallesi Satılık DaireKüçükesat Satılık DaireKültür Mahallesi Satılık DaireMalazgirt Mahallesi Satılık DaireMaltepe Mahallesi Satılık DaireMaltepe Satılık DaireMebusevleri Mahallesi Satılık DaireMerkez Satılık DaireMeşrutiyet Mahallesi Satılık DaireMetin Akkuş Mahallesi Satılık DaireMetin Oktay Mahallesi Satılık DaireMimar Sinan Mahallesi Satılık DaireMuhsin Ertuğrul Mahallesi Satılık DaireMurat Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Mahallesi Satılık DaireMutlukent Mahallesi Satılık DaireMürsel Uluç Mahallesi Satılık DaireNaci Çakır Mahallesi Satılık DaireNamık Kemal Mahallesi Satılık DaireNasuh Akar Mahallesi Satılık DaireODTÜ Satılık DaireOğuzlar Mahallesi Satılık DaireOran Mahallesi Satılık DaireOrta İmrahor Mahallesi Satılık DaireOsman Temiz Mahallesi Satılık DaireÖn Cebeci Mahallesi Satılık DaireÖveçler Mahallesi Satılık DaireÖveçler Satılık DaireÖvüçler Satılık DaireProf. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Satılık DaireRemzi Oğuz Arık Mahallesi Satılık DaireSağlık Mahallesi Satılık DaireSancak Mahallesi Satılık DaireSeyranbağları Mahallesi Satılık DaireSıhhiye/Zafer Satılık DaireSıhhiye Satılık DaireSokullu Mehmet Paşa Mahallesi Satılık DaireSöğütözü Mahallesi Satılık DaireŞehit Cengiz Karaca Mahallesi Satılık DaireŞehit Cevdet Özdemir Mahallesi Satılık DaireTınaztepe Mahallesi Satılık DaireTohumlar Mahallesi Satılık DaireTopraklık/Kurtuluş Satılık DaireTopraklık Mahallesi Satılık DaireTunalı Hilmi Satılık DaireTuran Güneş Satılık DaireUmut Mahallesi Satılık DaireÜmit Mahallesi Satılık DaireÜniversiteler Mahallesi Satılık DaireYakupabdal Mahallesi Satılık DaireYaşamkent Mahallesi Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık DaireYeşilkent Mahallesi Satılık DaireYıldızevler Mahallesi Satılık DaireYıldız Satılık DaireYukarı Bahçelievler Mahallesi Satılık DaireYukarı Dikmen Mahallesi Satılık DaireYukarı Öveçler Mahallesi Satılık DaireYücetepe Mahallesi Satılık DaireZafertepe Mahallesi Satılık DaireZafertepe Satılık Daire
Emlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

kariyer.comsigortam.comarabam.comhangikredi.comcimri.comneredekal.comsteelorbis.comchemorbis.comendeksa.com
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.