Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ataşehir İçerenköy Mahallesi Kiralık Daire

araması için 21 ilan bulundu
search
İçerenköy Mahallesicancel
Ataşehircancel
İstanbulcancel

Ataşehir İçerenköy Kiralık Daire

Ataşehir'in İçerenköy semti, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan prestijli bir bölgedir. Modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve sunduğu olanaklarla dikkat çeken İçerenköy, yaşamak için tercih edilen güvenli ve konforlu bir yerdir. Ataşehir, iş yerleri ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da bilinirken aile dostu atmosferiyle de öne çıkar. Merkezi konumda yer alan bir daire kiralamak için Ataşehir İçerenköy kiralık daire alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. İçerenköy kiralık daire opsiyonlarını detaylı olarak inceleyerek lüks konut projeleri, modern apartmanlar veya konforlu siteler arasında seçim yapabilirsiniz. Her ihtiyaca uygun çeşitli konut tiplerinden oluşan İçerenköy sahibinden kiralık daire seçenekleri geniş bir yelpaze oluşturur. Sahibinden İçerenköy kiralık daire opsiyonlarını inceleyerek ihtiyacınıza en uygun daireyi kısa süre içerisinde bulabilirsiniz.

Ataşehir İçerenköy Kiralık Daire Fiyatları

İçerenköy kiralık daire arayışında olanlar için çeşitli fiyat aralıklarında seçenekler sunar. Ataşehir İçerenköy kiralık daire fiyatları; dairenin büyüklüğü, konumu, binanın yaşı, sağladığı olanaklar, semtin genel konut piyasası gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İstanbul İçerenköy kiralık daire fiyatları, 1+1, 2+1, 3+1 gibi daire tipleri ile bulundukları sitenin veya apartmanın özelliklerine göre farklılık gösterir. Yeni inşa edilen lüks sitelerdeki İçerenköy kiralık daire seçeneklerinin fiyatları daha yüksek olabilirken eski yapılar veya daha az olanak sunan apartmanlardaki dairelerin fiyatları uygun olabilir. İçerenköy'ün çevresindeki altyapı, ulaşım olanakları, alışveriş merkezlerine yakınlık gibi faktörler de kiralık daire fiyatlarını etkileyebilir. Semtin sunduğu yaşam kalitesi ile konforu göz önünde bulundurulduğunda kiralık daire fiyatlarının bölgede makul düzeyde olduğu söylenebilir. Sahibinden kiralık daire İçerenköy Fındıklı fiyat aralığı dairenin büyüklüğüne, konumuna, sağladığı olanaklara göre farklılaşır. Lüks sitelerde veya yeni projelerdeki dairelerin fiyatları yüksek olabilirken eski veya küçük daireler uygun fiyatlarla kiralanabilir. Kiralık daire İçerenköy arayışında olanlar için çeşitli seçenekler bulabilecekleri bölge, modern yaşamın keyfini çıkarmak isteyenlere hitap eder.

Ataşehir İçerenköy Kiralık Daire Bakanlara Ulaşım Rehberi

Anadolu yakasındaki eşsiz konumu ile pek çok ilçeye komşu olan Ataşehir, şehrin her noktasına pratik ulaşım kolaylığı sağlar. Ataşehir'in İçerenköy semti, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunur ve ulaşım açısından oldukça avantajlı konuma sahiptir. İstanbul'un geniş toplu taşıma ağı, semte farklı alternatifler sunar. Metro, metrobüs, otobüs hatları İçerenköy'e ulaşmak için sıklıkla tercih edilen opsiyonlardır. Kadıköy-Kartal metro hattı ve metrobüs hattı, İçerenköy'e kolay ulaşım sağlar. Ayrıca İstanbul genelinde pek çok noktadan İçerenköy'e otobüs seferleri düzenlenir. Özel araçla ulaşım da son derece rahattır. İçerenköy, E-5 ve TEM otoyollarına yakın olduğundan şehir içi ana yolları kullanarak kolayca ulaşılabilir. Zengin ulaşım seçenekleri sayesinde Ataşehir İçerenköy kiralık daire opsiyonlarını tercih edenler şehrin her noktasına kolaylıkla ulaşarak işlerini rahatlıkla halledebilirler. Pratik ulaşım imkanlarıyla dikkatleri üzerine çeken İçerenköy kiralık daire 3+1 sahibinden kiralık başta olmak üzere çeşitli daire seçeneklerine sahiptir. İçerenköy kiralık daire 1+1 sahibinden daireler yalnız yaşayan bireylere uygun özelliklerden oluşur. Sahibinden kiralık daire İçerenköy alternatiflerini değerlendirerek dilediğiniz her yere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ataşehir İçerenköy Daire Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ataşehir İçerenköy satılık daire opsiyonlarına odaklanırken dikkat edilmesi gereken birçok önemli husus bulunur. İçerenköy kiralık daire sahibinden satılık daire seçeneklerini değerlendirirken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Daire satın almadan önce belirli bir bütçe belirlemek son derece önemlidir. Belirlenen bütçeye sadık kalmak, aradığınız daireyi bulma sürecinde size yol gösterebilir. İçerenköy bölgesinde farklı fiyat aralıklarında birçok daire seçeneği bulunup bütçenize en uygun olanı seçmek için dikkatli bir değerlendirme yapmalısınız. İçerenköy kiralık daire 1+1 opsiyonlarının benzeri olan satılık daireleri de inceleyerek bütçe dostu bir satın alma yapabilirsiniz.

  • Lokasyon ve ulaşım imkanları, satılık daire seçerken göz önünde bulundurmanız gereken diğer kritik faktörlerdir. İçerenköy'deki satılık daireler, merkezi konumda yer alıp toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla öne çıkar. Kolay ulaşım imkanı, günlük yaşamda ulaşım kolaylığı sağlayarak büyük avantaj sunar.

  • Ataşehir satılık daire seçeneklerinin bulunduğu binanın yaşı ile genel durumu hakkında bilgi sahibi olmak da gerekir. Binanın depreme dayanıklılık raporunu inceleyerek güvenli bir yaşam alanı tercih edebilirsiniz.

  • Daire tipi ve oda sayısı da seçim yaparken göz önünde bulundurulmalıdır. İçerenköy kiralık daire 3+1, 2+1, 1+1 oda salon sayıları, satılık dairelerde de görülür.  Özellikle aileler için İçerenköy'deki 3+1 daireler daha uygun alternatif olup yaşam alanınızı daha konforlu hale getirir.

  • Satın almayı düşündüğünüz dairenin kira getirisi potansiyelini de araştırmanız faydalı olur. İçerenköy kiralık daire sahibinden gibi ilanları inceleyerek, bölgedeki kira fiyatları hakkında bilgi edinerek yatırım potansiyelini değerlendirebilirsiniz.

  • Parklar, spor alanları, alışveriş merkezleri ve okullar gibi günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz olanakların mevcut olması, yaşam kalitenizi artırabilir.

  • İlginizi çeken dairenin yasal durumu ile tapu kaydını da kontrol ettirmeniz önerilir. Herhangi bir ipotek, haciz veya kat mülkiyeti problemi olup olmadığını araştırmak, olası sorunları önceden tespit etmenizi sağlayıp önlemenize yardımcı olur.

  • İçerenköy kiralık daire piyasasını da göz önünde bulundurmak, satın almayı düşündüğünüz dairenin yatırım potansiyelini anlamanıza yardımcı olabilir. İçerenköy kiralık daire 1+1 veya 3+1 seçeneklerini inceleyerek bölgedeki kira talebi ile fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Satılık dairenin bulunduğu mahalledeki komşuluk ilişkileri ve çevre güvenliği gibi unsurları da araştırmalısınız. Güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı tercih edenler için bu kriterler büyük önem taşır.

Emlakjet tarafından beğeninize sunulan İstanbul Ataşehir İçerenköy kiralık daire ve satılık daire ilanlarını inceleyerek hayalinizdeki yaşam alanını kısa süre içerisinde bulabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

14 Haziran 2024

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

24 Mayıs 2024

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

17 Mayıs 2024

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

kariyer.comsigortam.comarabam.comhangikredi.comcimri.comneredekal.comsteelorbis.comchemorbis.comendeksa.com
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.