Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Etimesgut Bağlıca Mahallesi Satılık Daire

araması için 85 ilan bulundu
search
Bağlıca Mahallesicancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi Satılık Daire

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde konumlanan Bağlıca Mahallesi, başkentin hızla gelişen bölgelerinden biri olup son yıllarda yapılan altyapı çalışmalarıyla önemli bir yaşam merkezi haline gelir. Bağlıca, Ankara'nın merkezi konumuna yakınlığıyla avantaj sağlayan bölgelerden biri olarak şehir içi ulaşım ağına kolay erişim imkanı tanır.

Modern konut projeleriyle donatılan Bağlıca Mahallesi, şehir hayatının dinamizmi ile birlikte doğal güzellikleri de bünyesinde barındırır. Geniş yeşil alanları ve parklarıyla çevrili olan mahalle, sağlık ve eğitim kurumlarına yakınlığıyla da dikkat çeker.

Bağlıca satılık daire seçeneklerini tercih edenler alışveriş merkezleri, spor kompleksleri, sosyal alanlar gibi çeşitli hizmetlere rahatlıkla erişebilir. Bağlıca, sunduğu olanaklarla hem ailelerin hem de çalışan bireylerin huzurlu yaşam sürdürebileceği bölge olarak öne çıkar. Etimesgut Bağlıca Mahallesi satılık daire arayışında olanlar için göz önünde bulundurulması gereken bölgeler arasında yer alır.

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi Satılık Daire Fiyatları

Bağlıca Etimesgut satılık daire fiyatları pek çok unsura bağlı olarak değişim gösterir. Bağlıca'nın sunduğu konforlu yaşam olanakları, yeşil alanlara yakınlık, altyapı çalışmalarının tamamlanmış olması gibi faktörler satılık daire fiyatlarını etkiler. Ankara Bağlıca satılık daire fiyatları, konutun büyüklüğü, konumu, kat sayısı, yaşı, içerdiği özelliklere göre değişiklik gösterir.

Fiyatları etkileyen unsurlar arasında dairenin oda salon sayısı da bulunur. Bağlıca satılık daire 1+1 uygun fiyatlarıyla pek çok kişi tarafından tercih edilir. Geniş aileler tarafından sıklıkla tercih edilen Bağlıca satılık daire 4+1 fiyatları ise daha yüksek olabilir. Bağlıca satılık daire 2+1 fiyatları ise çeşitli değişkenlere göre farklılık gösterebilir.

Fiyatlar dairelerin bulunduğu bölgeye ve projeye göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Bağlıca Mahallesi'nde 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tiplerinin fiyatları dairelerin özellikleri ile konumuna göre değişir. Bağlıca Mahallesi'nde satılık daire fiyatları Çankaya satılık daire fiyatlarıyla kıyaslandığında daha uygun olma eğilimindedir.

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Ulaşım Rehberi

Bağlıca Etimesgut Ankara ulaşım açısından son derece avantajlı konumda yer alır. Mahalleye toplu taşıma ile ulaşım oldukça kolaydır. Ankara'nın geniş toplu taşıma ağı içerisinde yer alan EGO otobüsleri ile minibüsler, Mesgut Bağlıca mahallesine düzenli seferler yapar. Mahalleye farklı bölgelerden gelen otobüs ile minibüs hatları, sakinlerin veya ziyaretçilerin kolaylıkla ulaşımını sağlar.

Mahalle içerisinde de düzenli olarak seferler yapan dolmuş hatları bulunur. Ankara'nın farklı bölgelerinden gelerek Bağlıca'ya ulaşım sağlamak isteyenler, toplu taşıma araçlarını tercih edebilirler. Mahalleye özel araçla da ulaşım oldukça rahattır. Ankara'nın önemli ana arterlerinden biri olan Eskişehir Yolu üzerinden veya şehrin diğer bölgelerinden gelerek Bağlıca'ya kolayca erişilebilir.

Mahalle içerisinde park sorunu yaşanmayıp konutların bulunduğu bölgelerde otopark imkanları da bulunur. Bağlıca Mahallesi, bisiklet ile yürüyüş için de uygun alandır. Mahalle içerisinde bisiklet yolları bulunurken yaya dostu cadde ve sokaklar mevcuttur. Bağlıca Mahallesi'nin ulaşım açısından çeşitli seçeneklere sahip olması, Etimesgut Bağlıca satılık daire seçeneklerinin öne çıkmasını sağlar.

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi Daire Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bağlıca Mahallesi'nde daire satın alırken dikkat edilmesi gereken çeşitli faktörler bulunur. Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi’nde daire satın alırken dikkat etmeniz gereken faktörler şu şekilde sıralanabilir:

  • Belirlenen bütçeye uygun bir daire seçmek önemlidir. Bağlıca müteahhitten satılık daire konumu ile çevresel faktörler de göz önünde bulundurulmalıdır. Ulaşım olanaklarına, alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere yakınlığı da önemli etkenler arasında yer alır.

  • Ankara Bağlıca satılık daire seçeneklerinin fiziksel durumu ile iç özellikleri de değerlendirilmelidir. Yapısal sorunlar veya istenmeyen özelliklerin olup olmadığı kontrol edilmelidir. Emlak değerleme raporu almak, dairenin gerçek piyasa değeri hakkında net fikir edinmenize yardımcı olabilir.

  • Ankara Etimesgut satılık daire seçeneklerini incelerken bütçenizi belirlemelisiniz. Daire satın alma kararını vermeden önce bütçenizi belirlemeniz son derece önemlidir. Ne kadarlık bir bütçeyle daire satın alabileceğinizi belirlemek, arama sürecini daraltıp gereksiz zaman kaybını önlemenize yardımcı olur.

  • Dairenin konumu da büyük önem taşır. İkamet amaçlı daire satın alıyorsanız; dairenin alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, iş yerlerine olan yakınlığı günlük yaşamınızı kolaylaştırır. Yatırım amaçlı daire satın almadan önce ise bölge hakkında detaylı araştırma yaparak ve geleceğe yönelik projeleri inceleyerek karar verebilir, satın aldığınız dairenin kısa süre içerisinde değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Tapu durumu da özellikle yatırım amaçlı satın almalarda göz önüne alınması gereken bir unsurdur.

  • Dairenin ulaşım olanaklarına yakınlığına da dikkat etmek önemlidir. Ulaşım olanaklarına yakın bir daire, pratik yaşam tarzı imkanı tanır.

  • Dairenin emlak durumunu da kontrol etmeniz önerilir. Dairenin bakım ve onarım durumu, tapu kayıtları ve olası yasal sorunları araştırıp gelecekte karşılaşabileceğiniz sorunları önleyebilirsiniz.

  • Daireyi inceleyip değerlendirmek, yapının sağlamlığını, iç mekanın ve dış cephenin durumunu, su tesisatını, elektrik, ısıtma sistemlerini kontrol etmek önemlidir.

  • Tapu harcı, komisyon ücretleri, vergiler gibi masrafları bütçe planlamasına dahil etmelisiniz. Seçtiğiniz dairenin aidat masrafını da önceden öğrenmeniz, ileride ortaya çıkabilecek mali problemleri önlemeye yardımcı olabilir.

  • Satılık daire alırken kiracı durumu da önemli bir faktördür. Kiracı bulunan bir daire satın almak istiyorsanız ev sahibi ile kiracı arasında imzalanan sözleşmeyi incelemeniz tavsiye edilir.

  • Etimesgut Bağlıca'da sahibinden satılık daire opsiyonları incelenirken bina veya site içindeki komşuları tanıyıp mahalle kültürü hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Gürültü seviyesi, komşular ve çevredeki diğer faktörler de göz önünde bulundurulmalıdır.

  • Birden fazla daireyi inceleyip fiyatları ve özellikleri karşılaştırmanız tavsiye edilir. Elvan Mahallesi satılık daire opsiyonları gibi farklı seçenekleri değerlendirmek, en uygun olanını bulmanıza yardımcı olur. 

Emlakjet Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi satılık daire seçeneklerini inceleyerek size en uygun daireyi satın alabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mayıs Ayı Gayrimenkul Raporu

14 Haziran 2024

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

24 Mayıs 2024

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

17 Mayıs 2024

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

kariyer.comsigortam.comarabam.comhangikredi.comcimri.comneredekal.comsteelorbis.comchemorbis.comendeksa.com
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.