Hızlı Ev Satma Yolları

Havalar ısınmaya başladıkça, emlak sektöründe konut satışları da canlanmaya başlıyor. Satışların en yüksek olduğu bu aylarda, çoğu emlakçının ve sahibinden satıcılar hızlı ev satma yolları arıyor. Bahar aylarında emlak satışlarını hızlandırmak ve rekabette güçlü kalmak için Emlakjet ailesi olarak tavsiyelerimiz sizlerle…

Kış aylarının kasveti ve havaların kötü gidişi ile ev bakmak, çoğu alıcı için heyecan vermiyor. Özellikle internet üzerinden bakılan evler için özellikle gidip bakma işlemleri gerçekleştirmek için sıcak havalar daha çekici gelmekte. Bu ilkbaharda, stratejik çalışma ve potansiyel müşterilerin ilgisini çekmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu konuda yapabileceklerinizi sizler için topladık. 

1- Etkileşim alanınızı genişletin

Esnaf dayanışması her zaman için önemlidir. Eğer çevrede var olan esnaflara kendinizi tanıtırsanız ev ile ilgili tüm sorularda size ulaştırırlar. Bir evi hızlı satmak için ilan portföyünüzü geniş kitlelere ulaştırmalısınız. Etkileşim alanınızı genişleterek zaman kazanmak elinizde!

2- İlanlarınızı temiz tutun

İlanlarınız için belirli periyotlarda temizlik yapmak, güncel ve faydalı bilgileri taze tutmak, ilanlara bakan potansiyel müşteriler için oldukça önemli bir faktördür. İlanlarınıza bakan müşteriler için uzun zamandır portföyünüzde bulunan, ilgi görmeyen ilanları temizleyin ya da eksik olan noktalarını tamamlamaya çalışın. Acil ev satmak istiyorsanız, müşterinin görmek istediği ne varsa onlara sahip olmalısınız.

3- İlanlarınızı dikkat çekici hale getirin

Mevcut ilanlar dışında, yeni ilanlar girerek potansiyel alıcıların gözünde ne kadar geniş bir portföye sahip olduğunuzu göstererek dikkat çekin. İlanlarda kaliteli fotoğraflar ve video harita gibi ilanları zengin gösterecek özellikleri kullanmayı ihmal etmeyin. Emlakjet ile ev satma siteleri üzerinden alacağınız ilgiyi kolaylıkla arttırabilirsiniz. Böylelikle ilanlarınızı sadece bölgeniz için değil, herkes için daha görünür hale getirebilirsiniz.

Hızlı Ev Satma Yolları

4- İlanlarınızda YER ALAN evlerin görünüşüne dikkat edin

Evlerin temiz ve tadilat gerektirmemesi bir alıcı için önemli iki faktördür. İlandaki evlerinizin boyalı, sağlam ve sorunsuz görüntüsüne önem gösterin. Genellikle ikinci el evler için dikkat edilmesi gereken bu durum potansiyel alıcının ilk önem verdiği beklentilerinden olduğunu unutmamalıyız. İlan için çektiğiniz fotoğrafların doğru orantıda ve doğru açıdan olduğunu kontrol etmelisiniz. Evin genel yapısını, odaların büyüklüğünü, mutfak ve banyo gibi eşyalı alanların görüntülerinin en iyi şeklinin göründüğünden emin olmalısınız. Hızlı ev satma yolları olarak sıraladığımız tüm püf noktalarını ilanlarınızda uyguladığınızda Emlakjet ile başarı kaçınılmaz olacaktır.

5- Fiyatlarınızı doğru yönlendirin

Gayrimenkullerin fiyatlarının doğru olması satışınızı hızlandırabilecek kriterlerden biridir. Evimi satamıyorum diyorsanız fiyatlandırmanızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eğer satacağınız bir eve piyasada olanın çok daha üzerinde bir fiyatlandırma yaparsanız hedefinizden daha az kişiye ulaşım sağlarsınız. Olabildiğince çok müşteriye ulaşım sağlamak için evin değerini emlakjet.com Bölge Raporu ndan öğrenebilirsiniz.  Ev satmanın kolay yolu olan Emlakjet ile sahip olmak istediğiniz tüm imkanları tek bir üyelik ile sağlayabilirsiniz.

Hızlı Ev Satma Yolları_1
0 Takipçi