İzmir Karşıyaka'da Satılık Daire Almanın Tam Zamanı

İzmir'in en gözde semtlerinden biri olan Karşıyaka, İzmir'de yaşamak isteyenler için en çok talep gören ilçeler arasında bulunuyor. Dolayısıyla İzmir Karşıyaka satılık daire talepleri de gün geçtikçe artıyor.

Dikkat çeken çarşısı, mükemmel sahili ile yaşamak için pek çok nedene sahip bir semt. Vapur seferleri ve beş ilçeyi birbirine bağlayan raylı sistemler ile ulaşım ağının genişliği de ilçenin popülerliğine büyük katkı sağlıyor. Ev sahibi olmak isteyen İzmirlilerin favori ilçesi olarak karşımıza çıkıyor. İzmir Körfezi'nin kuzeyinde kalan ilçede; artan konut projeleri ve kentsel dönüşüm ile yatırımcıların da dikkatlerini üzerine çekmeyi başarıyor.

Karşıyaka'da Ev Sahibi Olmak

Karşıyakada ev sahibi olmak için birçok neden bulunuyor. İhtişamlı Karşıyaka Çarşısı sadece semt sakinlerinin değil tüm İzmirliler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Aranılan her şeyin her mevsim bir arada bulunabileceği çarşının araç trafiğine kapalı olması da rahatlıkla gezme imkanı sağlıyor. Emlakjet.com dan İzmir Karşıyaka sahibinden satılık daire ya da emlakçıdan satılık daire seçeneklerinden kendinize en uygun evi kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Çarşıya yakın bir ev sahibi olmanın avantajlarından faydalanabilirsiniz. İzmir'in kalbinde ev sahibi olarak yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Bir çok kafelerin bulunduğu çarşı, gençlerin ve her yaşta insanın buluşma noktası oluyor. Ayrıca tutkulu Karşıyaka taraftarının da buluşma noktası olarak bilinmektedir.

İzmir Karşıyaka'da Satılık Daire Almanın Tam Zamanı

Deniz Manzarasına Bakarak Uyanmayı Kim İstemez?

Nitelikli konut sahibi olmak isteyen isteyen İzmirliler soluğu Karşıyaka ilçesinde alıyor. 10 kilometrelik sahil hattına sahip olan ilçede Mavişehir, Bostanlı, Atakent, Aksoy gibi mahallelerin deniz kenarında olması ile birlikte alıcılar bu mahallelerde yoğunluk kazanıyor. Temiz hava ve güzel manzaraya sahip yeni ya da çok ses getirmiş eski projeler hala talep görüyor. Sabah uyandığında İzmir Körfezine karşı kahve yudumlamak isteyen ev arayanların tercihi İzmir Karşıyaka deniz manzaralı satılık daire lerden yana oluyor. 

Yükselen Talep İzmir Karşıyaka Satılık Daire Piyasası

Gün geçtikçe ilçenin daha da değerlenmesi ile birlikte Karşıyaka satılık daire fiyatları artış halinde. Emlakjet.com Bölge Raporu 2020 yılı Mart ayı verilerine göre İzmir Karşıyaka satılık dairelerde ortalama metrekare fiyatları şu şekilde; en ucuz mahallede 2.497 TL/metrekare iken, en pahalı mahallede 6.947 TL/metrekare olarak karşımıza çıkıyor.

2020 Şubat ayı verilerine göre ilçedeki satılık dairelerin ortalama metrekare birim satış fiyatı ise 3.676 TL/metrekare idi.

100 metrekarelik bir dairenin satış fiyatı 265.950 TL ile 1.097.626 TL arasında değişim gösteriyor. Yatırımcılar için kira fiyat ortalaması ise 2.256 liradır. Konut geri dönüş süreleri ise mahallelere göre değişiklik göstererek 18 ile 26 yıl arasında değişiyor. 

İzmir Karşıyaka Satılık Daire 2020 Güncel Fiyatları

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılının güncel verilerine göre İzmir ilinin Karşıyaka ilçesindeki bazı mahallelerde ev satış fiyatları şu şekildedir;

Cumhuriyet Mahallesinde 291.500 TL, Yamanlar Mahallesinde 319.616 TL, Zübeyde Hanım Mahallesinde 319.800 TL, Örnekköy Mahallesinde 330.550 TL, Şemikler Mahallesinde 139.700 TL, Aksoy Mahallesinde 519,750 TL, sahibinden satılık daire İzmir Karşıyaka Bostanlı Mahallesinde ise 651,690 TL, Atakent Mahallesinde 749.030 TL'dir.

En pahalı mahalle olan Mavişehir Mahallesinde ise rekor fiyatlar 1.097.626 TL ile alıcılarını bekliyor. 

Sizde istediğiniz eve sahip olabilmek için Emlakjet.com'un birbirinden kaliteli ve güncel İzmir satılık daire Karşıyaka ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

0 Takipçi