İzmir Kız Apartları Ve Stüdyo Daireler

Yeni dönem kayıtları yaklaşırken öğrenciler kiralık daire, özel yurt ya da apart ve stüdyo daireleri araştırmaya başladı. Öğrencilerin önemli ihtiyaçlarından biri olan barınma hem bütçelerini zorlamadan hem de okula yakın ve konforlu alan sunması açısından iyi araştırmayı gerektirmektedir.

Bu içeriğimizde sizin için çok iyi bir yazı hazırladık. Siz de apart ya da stüdyo daire kiralamaya hazırlanırken İzmir kız apartları ve stüdyo daireler, içeriğimizden faydalanabilirsiniz. Bu yazımızda, konuyla ilgili bilmeniz gerekenleri ve önemli unsurları sizler için derledik. Daire kiralarken nasıl bir süreç sizi beklemekte, dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir gibi önemli konuyla alakalı merak ettiğiniz her hususa içeriğimizde yer verdik. Ev kiralarken İzmir kız apartları ve stüdyo daireler ile ilgili size çok faydalı olacak birçok önemli noktayı beraber inceleyeceğiz. Eğer siz de bu içeriğimize göz atmak isterseniz bütün sorularınızın cevaplarına yazımızdan ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm ayrıntılar ise yazımızda sizleri bekliyor.

Apart Nedir?

Apart, çok fazla büyük olmayan, 50 veya 75 metrekare olarak inşa edilen konutları ifade eder. Bu evler birleşerek apartları oluşturur. Dolayısıyla bu apartları ülkenin her ilinde ve ilçesinde rahatlıkla bulmak mümkündür. Özellikle öğrencilerin tercih ettiği evler arasında yer alan bu apartlar genel olarak üniversitelere yakın inşa edilmektedir. Yurtların yanı sıra öğrenciler çoğu zaman bu apartları tercih etmekte ve eğitim aldıkları süre boyunca apartlarda konaklamaktadır. Aynı zamanda apartlar yurtlara kıyasla daha standardı yüksek alanlardır. Mutfakları özel tasarlanmaktadır. Bunun yanı sıra kütüphane veya internet gibi hizmetleri içerisinde yer alır.

Stüdyo Daire Nedir?

Son yıllarda pek çok öğrenci stüdyo dairelerde yaşamayı tercih ediyor. Bu daireler çoğunlukla 1+0 ya da 1+1 şeklinde büyük şehirlerde inşa edilen binalardan oluşuyor. Bu daireler temel ihtiyaçlar olan yemek yeme, dinlenme ve uyuma gibi gereksinimleri karşılayabilecek düzeyde gerekli alanları içeren daire tipi olarak biliniyor. Bu evlerde genel olarak büyük kentlerde üniversite eğitimi alan öğrenciler, yalnız yaşayan kişiler, bekâr insanlar ve başka bir şehirde mesleki çalışma amacı ile bulunan kişiler tarafından kullanılıyor.

Kız Apartları Ve Stüdyo Daireler

Stüdyo evler ve apartlar günlük, haftalık ve aylık olarak üniversitesi öğrencilerine, İzmir'e gelen misafirlere ya da öğrenci ailelerine 7/24 konaklama hizmeti sunar. Stüdyo evler ve kız apartları, deprem yönetmeliğine uygun yapılmış İzmir'de öğrenim gören öğrenciler için otel konforu ve ev rahatlığını birleştiriyor. Bu dairelerde giriş ve çıkış kısıtlaması yoktur. Dilediğiniz zaman girip çıkabilirsiniz. Ayrıca öğrenciler için servis imkânı da sunulmaktadır. Bu dairelerin diğer imkânları aşağıdaki gibidir;

· 1, 2 ve 3 kişilik 1+1 daireler

· Çalışma masası, sandalye, yatak

· Sıcak su

· TV, buzdolabı ve ocak olan balkonlu daireler

· Sınırsız internet

· Temizlik hizmetleri

· Çamaşır ve ütü

· Güvenlik, yangın alarmı ve güvenlik kamerası

· Her dairede banyo ve mutfak