Esenyurt’ta kapısının önünde metro durağı Makyol’da

Bahçeşehir-Esenyurt hattında hayata geçirilecek Makyol Santral projesi satışa çıkarıldı. Daire fiyatlarının 319 bin TL’den başladığı projenin en avantajlı yönü, 2019 yılında Makyol İnşaat tarafından tamamlanacak olan Mahmutbey-Esenyurt metrosunun kapısına kadar gelmesi

Makyol İnşaat , Bahçeşehir-Esenyurt hattındaki yeni proje si Makyol Santral’i tanıttı. Proje; D-100 ve TEM Otoyolu bağlantısının yanı sıra 2019 yılında Makyol tarafından tamamlanacak olan Mahmutbey-Esenyurt metrosunun kapısına kadar gelmesiyle sa-kinlerini şehre ulaşımını kolaylaştıracak.

Teslimler 2019 yılının ilk çeyreğinde

Makyol Santral projesi 16 bin 906 metrekarelik arsa üzerinde yükselen 5 bloktaki 407 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Makyol Santral’de metrekare fiyatları 4.875 TL’den, daire fiyatları ise 319.000 TL’den başlıyor. Lansma-na özel kampanyalar da mevcut. 48 ay vadeli, % 0 faizli ödeme seçeneği gibi uygun koşulların sunulduğu projede, peşin ödemede yüzde 10 indirim yapılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan projenin anahtar tesliminin 2019’un ilk çeyreğinde, yani bir yıla yakın bir zaman içerisinde yapılması hedefleniyor.

Projenin lansman toplantısında konuşan Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü, “Bugün Makyol Santral gibi merkezi lokasyonda bulunan projelere baktığımızda 2.000 - 3.500 dolar arasında değişen fiyatları görüyoruz. Biz ise 4.875 TL’den başlayan metrekare fiyatı belirleyerek yatırımcılarımızın da iyi bir getiri elde etmesini arzuladık” dedi.

Hastaneye iki dakikalık mesafede

Proje, bölgenin tek sağlık merkezi İstinye Üniversite Hastanesi’ne iki dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca TED, MEF, FMV Işık, Bilfen ve Bahçeşehir Okulları gibi birçok eğitim kurumuna yakınlığı projeye değer kazandırıyor. Makyol Santral, Türkiye’nin en önemli tenis organizasyonu olan İstanbul Cup’a ev sahipliği yapan spor ve tenis arenasının da yanıbaşında yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi