Eyüp’teki projede faizsiz 84 ay taksit fırsatı

Yeni Yapı’nın Eyüp’te yükselen, Emlak Konut GYO güvenceli Yeniköy Konakları projesinde faizsiz 84 ay taksitle ev sahibi olmak mümkün. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin sunulduğu proje 2 metro, tramvay ve planlama aşamasındaki 3 katlı tüp geçitin çevrelediği, ulaşım hatlarının merkezinde bir konuma sahip

Yeni Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesiyle Eyüp’te hayata geçirdiği Yeniköy Konakları projesinde vade farksız 84 ay taksitlendirmeyle ev sahibi olmak mümkün. Eyüp -Alibeyköy hattında, Hastal Kavşağı’nda anayolların kesişim noktasında yükselen Yeniköy Konakları projesinin çevresi 2 metro projesi, tramvay hattı ve planlama aşamasındaki 3 katlı tüp geçitle çevrili. Yani proje, pek çok ulaşım alternatifinin merkezinde yer alıyor. Yeniköy Konakları ayrıca üniversitelerin, öğrenci kampüslerinin ve hastanelerin yoğunlukta olduğu bir bölgede hayata geçiriliyor.

Az katlı mimarisi, geniş balkonları var

1+1’lere yer verilmeyen, 336 konut ve 12 ticari üniteden oluşan projede genişlikleri 85 ile 206 metrekare aralığında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje az katlı mimarisi ve geniş balkonlu daireleriyle öne çıkıyor. Yeniköy Konakları’nda geniş peyzaj alanı ve sosyal yaşam alanlarına yer verilirken projenin bitişiğindeki 8.500 metrekarelik alanda da parklar, yürüyüş yolları, ve spor alanları bulunuyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi