Fikirtepe’de 8 daireye özel faizsiz 101 ay vade fırsatı

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda başlatılan kampanyayla firma bünyesinde, faiz ödemeden 101 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün. 8 daire için geçerli kampanya 31 Aralık’a dek geçerli olacak. Proje Bağdat Caddesi, metro ve Metrobüs’e yakın bir konuma sahip

Ceylan İnşaat'ın Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinde inşaatın % 45’i tamamlanmış olmasına rağmen lansman fiyatlarıyla satış sürüyor. Projede kalan son 8 daire için banka kredisi olmadan, firma finansmanıyla faizsiz 101 ay vadeli yatırım fırsatı sunan bir kampanya başlatıldı. Proje Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre mesafede; Marmaray, metro, metrobüs ve deniz yolu da dahil olmak üzere pek çok toplu taşıma alternatifine yakın konumuyla dikkat çekiyor.

Geniş sosyal donatı alanlarına sahip

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu proje de dairelerin genişlikleri 91 metrekare ile 204 metrekare aralığında değişiyor. Fitness salonu, açık yüzme havuzu, SPA’nın da dahil olduğu geniş sosyal donatı alanlarına da sahip olan projede, 360 derece manzara sunan seyir terası, kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunuyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi