Kesintisiz deniz manzaralı projede 2+1'ler 440 bin TL

İhlas Yapı’nın yeni projesi Bizim Evler Güzelce, E-5’in yanı başında ve lansmana özel olarak 2+1’ler için 440.000 TL’den başlayan fiyatlarla yatırım fırsatı sunuyor. Tüm dairelerin kesintisiz deniz manzaralı olduğu proje, 5 yıldızlı bir tatil köyü konseptinde hayata geçiriliyor

İhlas Yapı, Bizim Evler konseptini Büyükçekmece’ye taşıyor. Güzelce bölgesinde yükselecek yeni proje de lansman öncesine özel olarak avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bizim Evler Güzelce projesinde 2+1’lerin fiyatı 440.000 TL’den başlıyor. Krediyle alımlarla % 0,69 faizli 60 ay vadelendirme fırsatı sunulurken konut fiyatlarının, bölgedeki diğer projelere kıyasla daha uygun olduğu belirtiliyor.

Yatay mimarili ferah yaşam alanları

Bizim Evler Güzelce projesi, son dönemin trendi yatay mimariye sahip. Örnek dairesi hazır projedeki tüm daireler, kesintisiz deniz manzarasına sahip. Büyükçekmece sahile ve Güzelce Marinası’na yürüme mesafesindeki proje toplam 709 konut ve 111 ticari üniteden oluşuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 konut tipi yer alıyor. 3 metre tavan yüksekliği ve geniş balkonlarıyla Bizim Evler Güzelce, ferah yaşam alanları vadediyor.

Proje içinde kreş de yer alıyor

5 yıldızlı bir tatil köyü gibi tasarlanan Bizim Evler Güzelce’de 60.000 metrekarelik alan peyzaja ayrılıyor. Proje dahilindeki kreş, annelerin işini kolaylaştırıyor. Bizim Evler Güzelce’de ayrıca özel tasarım bisiklet yolu ve koşu parkuru, 2 sosyal tesis, kullanıma 4 mevsim açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, çocuk oyun alanları, futbol, voleybol ve basketbol sahaları yer alıyor. Yine proje dahilinde oyun salonları, göl kafe, mescid ve çok amaçlı salon da bulunacak.

E-5 cepheli ticari üniteler sunuluyor

E-5 Otoyolu’nun yanı başında yükselen Bizim Evler Güzelce, konumuyla yüksek bir yatırım potansiyeli de sunuyor. Proje dahilindeki E-5 cepheli cadde üzeri dükkanlar, bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi