Yıldırım Kule’de aidatlar yaklaşık % 50 daha uygun

Yıldırım Grup’un Ankara’daki ofis projesi Yıldırım Kule’de aidatlar 750 TL ile 990 TL aralığında tutuluyor. Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, aynı bölgedeki ofislerde aidatların 1.300 TL ile 1.700 TL aralığında değiştiğini belirtti. Projede 2018’e kadar KDV ödemeden yatırım fırsatı da sunuluyor

Konut ve ofis projelerinde aidat yükü, yatırımcı için ciddi bir külfet oluşturuyor. Aidat fiyatları ekstra pek çok hizmetin sunulduğu ofis projeleri nde ciddi meblağlara ulaşabiliyor. Yıldırım Grup’un Ankara’da hayata geçirdiği ofis projesi Yıldırım Kule’de aidatı etkileyen kalemler düzenlenerek her ay ödenecek bu ücret daha makul seviyede tutuluyor. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım çalışan ücretleri ve diğer giderlerin üzerine üzerine bir de kâr konarak yansıtıldığı için aidatların yükseldiğini, Yıldırım Kule’de ise bu giderlerin en aza indirildiğini söyledi.

Her türlü hizmet, aidatı yükseltmeden sunulacak

Gayrimenkul piyasasında 100 metrekare ofis alanı için 1.300 TL ile 1.700 TL aralığında aidat ödendiği bilgisini paylaşan Yıldırım, Yıldırım Kule projesinde ise bu kalemin 750 TL ile 990 TL aralığında tutulduğunu belirtti. Diğer yandan temizlik, güvenlik, servis dahil her türlü imkanın sunulacağının altını çizen Yıldırım, bunun kaliteden ödün vererek değil tasarruf yaparak sağlanacağını söyledi. Yıldırım ayrıca, uygun aidat ücretlerinin projede daha sonra gerçekleştirilecek kiralamalarda da avantaj sağlayacağının altını çizdi.

Projede KDV’yi firma ödüyor

Ofis, dükkan ve ticari üniteler artı KDV uygulamasıyla fiyatlandırılıyor. Yıldırım Grup ise Yıldırım Kule projesinde KDV ücretini kendi bünyesinde karşılayarak yatırımcının cebinden çıkacak ücreti azaltıyor. Projede 2018’e kadar yatırım yapanlar, KDV adı altında bir ücret ödemiyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi