Antalya'nın İlk Devremülkü Dreamcity Satışa Çıktı

MFÖ Kozmetik ve İnşaat bünyesinde bulunan Organik Sarayı, Ekşioğlu İnşaat güvencesi ile Antalya Lara’da bulunan Organik Sarayı, Dreamcity devremülk projesiyle tüketicilerin karşısına çıktı.

MFÖ Kozmetik ve İnşaat bünyesinde bulunan Organik Sarayı, Ekşioğlu İnşaat güvencesi ile Antalya Lara’da bulunan Organik Sarayı Dreamcity projesiyle tüketicilerin karşısına çıktı.

Turizm sezonunun neredeyse 9 ay sürdüğü tatil cenneti Antalya’da günde sadece 9 lirayla ömür boyu devre mülk sahibi olabilme imkanı sunuluyor. 15 günlük devrelerden oluşan proje 5 blokta 160 daire, toplam 3840 adet devreden oluşuyor. Tüm daireler 63 metrekare 1+1 seçeneğiyle sunuluyor. 15 günlük devremülk minimum 12 bin 600 liradan başlıyor ve yıllık aidat tutarı ise 200 Euro.

Projenin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, fitness salonu, spa, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları, restoran, cafe, market, bay-bayan kuaför salonları, kuru temizleme, 24 saat sağlık hizmetleri bulunuyor. Lara plajlarına 600 metre mesafede konumlanan Dreamcity projesi hava alanına 3,5 kilometre uzaklığında inşa ediliyor. Bina girişlerinde granit, kat merdivenlerinde mermer, cephelerde ahşap görünümlü alüminyum kompozit panel, çatılarda özel izolasyon, ses ve ısı yalıtımı, depreme dayanıklı özel imalat, dış kapılarda çelik kapı, yer kaplamalarında lamine parke, ıslak zeminlerde granit seramik, banyo duvarlarında ise lüks seramik kullanılan proje görünüm açısından da oldukça estetik bir imaj sağlıyor. Tüm dairelerde hidro masajlı küvet, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre mutfak, salon ve yatak odasında klima, yatak olabilen özel yapım koltuk takımı, plazma televizyon, internet ve telefon hizmetleri bulunuyor.

Günde Sadece 9 Liraya Ömür Boyu Devre Mülk Sahibi Olacaksınız

MFÖ Kozmetik ve İnşaat Yönetim Kururlu Başkanı Muharrem Acartürk, ”Organik Sarayı olarak, yeni bir iş kolu ve büyük bir yatırıma imza atmış bulunmaktayız. Günde sadece 9 liraya, halkımız kendi tapulu dairelerinde 15 gün süreyle 5 yıldızlı otel hizmeti alarak, kendi devre mülklerinde tatil yapma ve sağlıklı yaşama imkanı sunuyoruz. Daireler dayalı, döşeli olarak sahiplerine teslim edilecektir. Projenin içerisinde yer alan sosyal tesislerimiz, hizmetlerimiz, özel turlar ve yayla keyfi ile halkımızın hem dinlenip hem de eğlenebilmesi için birbirinden farklı alternatifler sunuyoruz. Antalya’nın ilk devre mülk olması sebebiyle şuan indirimli fiyatlar ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. 3 ay sonra yüzde 20 zam ile bu projeye sahip olabilirler” dedi.

EmlakJet Haber

Dreamcity İletisim

0242 352 10 02

MFÖ Kozmetik ve İnşaat bünyesinde bulunan Organik Sarayı, Ekşioğlu İnşaat güvencesi ile Antalya Lara’da bulunan Organik Sarayı, Dreamcity devremülk projesiyle tüketicilerin karşısına çıktı.

Antalya'nın İlk Devremülkü Dreamcity Satışa Çıktı

Antalya’da günde sadece 9 lirayla ömür boyu devre mülk sahibi olabilme imkanı sunuluyor. 15 günlük devrelerden oluşan proje 5 blokta 160 daire, toplam 3840 adet devreden oluşuyor.

Antalya'nın İlk Devremülkü Dreamcity Satışa Çıktı_1

Tüm daireler 63 metrekare 1+1 seçeneğiyle sunuluyor, 15 günlük devremülk minimum 12 bin 600 liradan başlıyor ve yıllık aidat tutarı ise 200 Euro.

Antalya'nın İlk Devremülkü Dreamcity Satışa Çıktı_2

Projenin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, fitness salonu, spa, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları, restoran, cafe, market, bay-bayan kuaför salonları, kuru temizleme, 24 saat sağlık hizmetleri bulunuyor.

Antalya'nın İlk Devremülkü Dreamcity Satışa Çıktı_3

Günde sadece 9 liraya, tapulu dairelerde 15 gün süreyle 5 yıldızlı otel hizmeti alarak, kendi devre mülkünüzde tatil yapma ve sağlıklı yaşama imkanının sunulduğu projede 3 ay sonra fiyatlar yüzde 20 artacak.

Antalya'nın İlk Devremülkü Dreamcity Satışa Çıktı_4
0 Takipçi