Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire

Avrupa'nın en yüksek binası olan ve Kiler GYO tarafından 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Sapphire yarın kapılarını açıyor. Metrekare fiyatlarının 7 bin dolardan başladığı proje 261 metrelik yüksekliğe sahip.

Panaromik İstanbul manzarasına sahip olan projenin seyir katlarından İstanbul'un her yeri gözlemlenebiliyor. 10 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 64 kat olarak projelendirilen İstanbul Sapphire 150 bin metrekare inşaat alanına sahip. 174 rezidans dairenin bulunduğu projedeki dairelerin büyüklüğü 22 değişik modelde ve 120 metrekare ile 1100 metrekare arasında değişiyor. Binanın yapımında kullanılan çift cam konsepti sayesinde enerjiden yüzde 30 oranında tasarruf sağlanması beklenirken iki camın arasında kalan bölgeler ise balkon-bahçe kullanımına uygun olarak tasarlandı.

7 milyon dolara daire

Projede 163 metre yükseklikte bir golf sahası ve 30 metre yükseklikte de yüzme havuzu ve spor kompleksi yer alıyor. Binanın en üst katına yapılacak olan seyri terası ise tüm İstanbullular'ın ziyaretine açık olacak. İçinde ayrıca 130 mağazalık bir alışveriş merkezi bulunan projenin yılda 5 milyon yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Projede daire fiyatları 1 milyon dolar civarından başlayarak 7 milyon dolara kadar yükseliyor.

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_1

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_2

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_3

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_4

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_5

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_6

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_7

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_8

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_9

Avrupa'nın En Yüksek Binası Açılıyor: İstanbul Sapphire_10
0 Takipçi