Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor

Beyazlar İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beyaz İnci Evleri projesinde hemen teslim edilen 3+1 dairelerin satışlarına devam ediliyor.

Beyazlar İnşaat'ın Beylikdüzü ile Beykent arasında bulunan Yeşil Vadi mevkiide inşa ettiği Beyaz İnci Evleri projesi 3 blokta toplam 102 adet daireden meydana geliyor. Bütün dairelerin 185 metrekare ve 3+1 seçeneğine sahip olduğu projede konutların satışına cazip fiyatlarla devam ediliyor. Konutların hemen teslim edildiği Beyaz İnci Evleri projesinde bankaların konut kredileri ile ev sahibi olunabiliyor. İstanbul'un merkezine 30 dakika, Migros ile Marka City alışveirş merkezlerine 5 dakika mesafede konumlanan Beyaz İnci Evleri projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası, açık alanda spor aletleri, kapalı otopark ve kameralı güvenlik sistemleri yer alıyor. Her bir dairesinde görüntülü diafon, hidro masajlı jakuzi, beyaz eşya ve ahşap kapıların bulunduğu proje deprem yönetmeliğine uygun olarak radyal temek üzerinde birinci sınıf işçilik ve malzeme kullanılarık hayata geçirildi.

EmlakJet Haber

Beyaz İnci Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü\'nde konumlanıyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor

Beylikdüzü ile Beykent arasındaki Yeşil Vadi mevkiinde konumlanan Beyaz İnci Evleri projesi 3 bloktan meydana geliyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_1

Projede 3+1 dairelerin satışına devam ediliyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_2

Beyaz İnci Evleri, İstanbul\'un merkezine 30 dakika, Migros ile Marka City alışveriş merkezlerine 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_3

Bütün daireler 185 metrekare 3+1 seçeneğine sahip bulunuyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_4

Daireler hemen teslim ediliyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_5

Beyaz İnci Evleri projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası, açık alanda spor aletleri, kapalı otopark ve kameralı güvenlik sistemleri yer alıyor.

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_6

0 212 855 37 47

Beyaz İnci Evleri'nde 3+1'lerin Satışına Devam Ediliyor_7
0 Takipçi