Bryela Yaşamı İzmir Urla'da

Sadece dört duvarı olan bir ev değil, yepyeni bir yaşam stili sunan Bryela, alışılmışın dışındaki mimarisi ile de göz dolduruyor. 28 bin metrekarelik bir alanda beş ayrı tipte tasarlanan 19 villadan oluşan Bryela, doğa ananın cömertliği ve tarihin derinliği ile hayatın anlamını keşfe açan Urla-Kekliktepe'de konumlanıyor.

Sadece dört duvarı olan bir ev değil, yepyeni bir yaşam stili sunan Bryela, alışılmışın dışındaki mimarisi ile de göz dolduruyor. 28 bin metrekarelik bir alanda beş ayrı tipte tasarlanan 19 villadan oluşan Bryela, doğa ananın cömertliği ve tarihin derinliği ile hayatın anlamını keşfe açan Urla-Kekliktepe'de konumlanıyor. Bölgede yapılan uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkan Bryela, "sessiz lüks" olarak tanımlanıyor. Bakıldığında bağırmayan, fakat detayları incelendiğinde ne kadar özenilerek çalışıldığı gözden kaçmayan proje, sıra dışı bir yaşama ince bir dokunuşta bulunuyor. Beş ayrı tipte, birbirinden özel 19 villadan oluşan Bryela'da her evin kendine has bir albenisi var ve her ev kendi hikayesini yazmayı bekliyor. Güvenlik için surların ya da duvarların kullanılmadığı projede, sessiz lüks güvenlik, düşünülmüş önemli detaylardan biri olarak öne çıkıyor. Sahip olduğu farklı Mimari bakışla hayatın tek düzeliğini kıran Bryela, bütünü oluşturan her bir parçada, konumlandığı alanın eşsizliğini yeniden anımsatıyor. Farklı beklentilerin maksimum düzeyde karşılandığı, beş özgün çözüm sunan GYB İnşaat, geleceğin tasarımını gerçekleştirirken düne saygısını da imgelerle, Urla taşlarıyla ifade ediyor. 'Değiştirdik yaşamayı' sloganıyla lanse edilen ve "ev", "villa" gibi kendini ifade edemeyen tanımlardan kaçarak projesini 'Bryela Yaşamı' olarak tarif eden Gözegir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Gözegir, "Bryela, tekdüzeliği kıran bir proje, standart üstü bir konfora ve anlayışa sahip. Hayata bizim gibi farklı bir açıdan bakan, seçici, özgün uğraşlara sahip çok özel bir gruba beklentilerini karşılama sözü veriyor" dedi. Binaların hem komşuluk hem de mahremiyeti koruyacak şekilde konumlandığı Bryela'da, her evin kendine has bir albenisi bulunuyor. Mevcut zeytin ve çam ağaçlarının korunduğu projede, özel peyzajla zenginleştirilmiş ortak yaşam alanları, her villaya ait yüzme havuzu ve teraslar, sauna, masaj odaları ve akıllı ev otomosyon sistemi ile donatılan daireler, yaşamanıza değer katacak ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

EmlakJet Haber

Sadece dört duvarı olan bir ev değil, yepyeni bir yaşam stili sunan Bryela, alışılmışın dışındaki mimarisi ile de göz dolduruyor. 28 bin metrekarelik bir alanda beş ayrı tipte tasarlanan 19 villadan oluşan Bryela, doğa ananın cömertliği ve tarihin derinliği ile hayatın anlamını keşfe açan Urla-Kekliktepe\'de konumlanıyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da

Bölgede yapılan uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkan Bryela, \"sessiz lüks\" olarak tanımlanıyor. Bakıldığında bağırmayan, fakat detayları incelendiğinde ne kadar özenilerek çalışıldığı gözden kaçmayan proje, sıra dışı bir yaşama ince bir dokunuşta bulunuyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_1

Beş ayrı tipte, birbirinden özel 19 villadan oluşan Bryela\'da her evin kendine has bir albenisi var ve her ev kendi hikayesini yazmayı bekliyor. Güvenlik için surların ya da duvarların kullanılmadığı projede, sessiz lüks güvenlik, düşünülmüş önemli detaylardan biri olarak öne çıkıyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_2

Sahip olduğu farklı Mimari bakışla hayatın tek düzeliğini kıran Bryela, bütünü oluşturan her bir parçada, konumlandığı alanın eşsizliğini yeniden anımsatıyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_3

Farklı beklentilerin maksimum düzeyde karşılandığı, beş özgün çözüm sunan GYB İnşaat, geleceğin tasarımını gerçekleştirirken düne saygısını da imgelerle, Urla taşlarıyla ifade ediyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_4

\'Değiştirdik yaşamayı\' sloganıyla lanse edilen ve \"ev\", \"villa\" gibi kendini ifade edemeyen tanımlardan kaçarak projesini \'Bryela Yaşamı\' olarak tarif eden Gözegir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Gözegir, \"Bryela, tekdüzeliği kıran bir proje, standart üstü bir konfora ve anlayışa sahip.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_5

Hayata bizim gibi farklı bir açıdan bakan, seçici, özgün uğraşlara sahip çok özel bir gruba beklentilerini karşılama sözü veriyor\" dedi.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_6

Binaların hem komşuluk hem de mahremiyeti koruyacak şekilde konumlandığı Bryela\'da, her evin kendine has bir albenisi bulunuyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_7

Mevcut zeytin ve çam ağaçlarının korunduğu projede, özel peyzajla zenginleştirilmiş ortak yaşam alanları, her villaya ait yüzme havuzu ve teraslar, sauna, masaj odaları ve akıllı ev otomosyon sistemi ile donatılan daireler, yaşamanıza değer katacak ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_8

Bryela, doğa ananın cömertliği ve tarihin derinliği ile hayatın anlamını keşfe açan Urla-Kekliktepe\'de konumlanıyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_9

GYB İnşaat, geleceğin tasarımını gerçekleştirirken düne saygısını da imgelerle, Urla taşlarıyla ifade ediyor.

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_10

Bryela, tekdüzeliği kıran bir proje, standart üstü bir konfora ve anlayışa sahip. Hayata bizim gibi farklı bir açıdan bakan, seçici, özgün uğraşlara sahip çok özel bir gruba beklentilerini karşılama sözü veriyor

Bryela Yaşamı İzmir Urla'da_11
0 Takipçi