Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Crown Tower projesinde, kalan son26 daire Ramazan ayına özel yüzde 15 indirimli olarak satılıyor.Projede dairelerin fiyatları 82 bin lira ile 278 bin lira arasında değişiyor.

Babacan Yapı'nın İstanbul Beylikdüzü'nde 8 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Crown Tower projesi toplam 450 konuttan meydana geliyor. Projede alanları 46 metrekare stüdyo, 81 metrekare 1+1, 143 metrekare 2+1, 182 metrekare 3+1 arasında değişen 4 daire tipi yer alıyor. Son 26 dairenin satışına devam edilen projede fiyatlar; stüdyo dairelerde 82 bin liradan, 1+1 dairelerde 138 bin liradan, 2+1 daireler 198 bin liradan, 3+1 daireler ise 278 bin liradan satışa sunuluyor. Bankaların konut kredileriyle ev sahibi olunabilen, yaşamın Ağustos ayında başlayacağı Crown Tower’da son 26 daire için Ramazan ayına özel yüzde 15’lik indirim kampanyası uygulanacak. Kampanya Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Herkes Sevdikleriyle Beraber Olsun...

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür’ü Mehmet Babacan; uzattıkları kampanya tarihine dair düşüncelerini de ise şöyle dile getirdi: “Projelerimizden Crown Tower’da yaşam Ağustos ayında başlayacak ve Ramazan ayına denk gelen bu süreçte de Ramazan ayının doğal manevi getirisi olan ailelerin, seven sevilen insanların bir araya gelmeleri elbette ki kampanyamızı uzatmak için önemli bir gerekçe oldu. Biz istiyoruz ki insanlar sevdikleri insanlardan, komşularından ailelerinden uzaklaşmasın. Yanlarında olmasını istedikleri insanlara sunduğumuz indirim imkanıyla sadece ev sahibi olma şansı değil, onlara sevdikleri insanlarla aynı atmosferi, huzuru, sosyal imkanları yaşama imkanı da sunuyoruz. Bu nedenle de yüzde 15’lik indirim fırsatımızı kalan son dairelerimiz için Ramazan ayı boyunca devam ettiriyoruz.” Crown Tower, VIP residence konseptine sahip olarak inşa ediliyor. Konut sahiplerine otel hizmetinin sunulduğu projenin olanakları arasında resepsiyonda uyandırma servisi, valet concierge, house keepıng, catring, living room, roof launge, fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, çocuk oyun klüpleri, açık yüzme havuzu, tenis kortu, verandalar, açık ve kapalı otopark, vale parking sistemi yer alıyor. Beylikdüzü'nün merkezinde projelendirilen Crown Tower projesi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan TÜYAP-Avcılar metrobüs hattına 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor.

EmlakJet Haber

Crown Tower İletişim

444 20 14

Babacan Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü\'nde inşa edilen Crown Tower projesinde, kalan son26 daire Ramazan ayına özel yüzde 15 indirimli olarak satılıyor.Projede dairelerin fiyatları 82 bin lira ile 278 bin lira arasında değişiyor.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!

Babacan Yapı\'nın İstanbul Beylikdüzü\'nde 8 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Crown Tower projesi toplam 450 konuttan meydana geliyor.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!_1

Projede alanları 46 metrekare stüdyo, 81 metrekare 1+1, 143 metrekare 2+1, 182 metrekare 3+1 arasında değişen 4 daire tipi yer alıyor.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!_2

Son 26 dairenin satışına devam edilen projede fiyatlar; stüdyo dairelerde 82 bin liradan, 1+1 dairelerde 138 bin liradan, 2+1 daireler 198 bin liradan, 3+1 daireler ise 278 bin liradan satışa sunuluyor.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!_3

Bankaların konut kredileriyle ev sahibi olunabilen, yaşamın Ağustos ayında başlayacağı Crown Tower’da son 26 daire için Ramazan ayına özel yüzde 15’lik indirim kampanyası uygulanacak. Kampanya Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!_4

Konut sahiplerine otel hizmetinin sunulduğu projenin olanakları arasında resepsiyonda uyandırma servisi, valet concierge, house keepıng, catring, living room, roof launge, fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, çocuk oyun klüpleri, açık yüzme havuzu, tenis kortu, verandalar, açık ve kapalı otopark, vale parking sistemi yer alıyor.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!_5

Crown Tower Beylikdüzü ulaşım krokisi.

Crown Tower'da Ramazan Kampanyası %15 İndirim!_6
0 Takipçi