Dumankaya İnşaat, Al Mazaya ile anlaşma imzaladı

Türkiye’nin en önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Dumankaya İnşaat, Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Grup ile inşaat sektörünü ve marka şehir İstanbul'u bir üst düzeye taşıyacak yeni projeleri hayata geçirecek ve Türkiye ekonomisine fayda sağlayacak işbirliği anlaşması imzaladı,  İki firma arasındaki anlaşma, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ile Al Mazaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rasheed Al-Nafisi’nin imzasıyla resmiyet kazandı.

Söz konusu işbirliğinin duyurulduğu basın toplantısında Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ise şu bilgileri paylaştı. “Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Holding ile işbirliği yaparak sektördeki mevcut duruşunu güçlendirdi. Başarılarını bu anlaşma ile pekiştirerek Türkiye için faydalı pek çok yeni çalışmaya imza atmak için yoluna devam ediyor. Aynı kültür ve tarihi değerlere sahip iki ülkenin şirketleri olarak, Al Mazaya ile kısa sürede önemli projelere imza atacağımıza inancımız tam.”

En önemli küresel pazarlardan biri konumunda olan Türk pazarına girmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Al Mazaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rashid Al Nafisi: “Mazaya, faaliyet gösterdiği çeşitli pazarlardaki ortaklarını seçerken çok dikkatli ve titiz davranmaktadır. Gayrimenkul ve inşaat piyasasının önde gelen firmalarından biri olan Dumankaya ile işbirliğimiz de bu dikkatimizin bir yansımasıdır. Dumankaya, 1963’ten günümüze kadar uzun bir geçmişi olan bir şirket ve yeni kentsel projeleri ile başarılarını kanıtlanmış bir portföyü bulunuyor. Bu işbirliği ile Dumankaya ve Al Mazaya, Türkiye'de gayrimenkul projeleri geliştirmek ve daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak adına yeni standartlar sağlayacaktır." dedi.

Emlak Jet Haber

Dumankaya İnşaat Al Mazaya ile anlaştı

Dumankaya İnşaat, Al Mazaya ile anlaşma imzaladı

Dumankaya İnşaat Ortadoğu\'nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya ile işbirliği yaptı

Dumankaya İnşaat, Al Mazaya ile anlaşma imzaladı_1

Rashid Al-Nafisi ve Uğur Dumankaya işbirliği

Dumankaya İnşaat, Al Mazaya ile anlaşma imzaladı_2