Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks

Garage Zekeriyaköy Evleri, kendine özgü konsepti ve doğayla iç içe konumuyla Sarıyer Zekeriyaköy’de ev sahibi olmak isteyenlere huzurlu ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 8 villadan oluşan butik bir proje hayata geçiyor. 4 farklı daire tipinin yer alacağı sitede, toplam 32 dubleks daire mevcutr. 107 m2, 120 m2, 132 m2 ve 138 m2 seçenekleriyle 1+1 ve 2+1 çatı ve bahçe dubleksleri bulunuyor. Ayrıca projede sağlam bir alt yapı için fore kazık üzeri radye temel sistemi uygulandığını vurgulamak gerek.

Her dubleks dairenin müstakil bahçesi var

Garage Zekeriyaköy Evleri’nde çatı ve bahçe dublekslerinin her birinin müstakil bahçesi bulunması projenin en ilgi gören özelliğini oluşturuyor. Zekeriyaköy Çarşı merkezine yürüyüş mesafesinde olması ise konut sahiplerine hem doğanın içinde olma hem de kentsel ihtiyaçlardan uzaklaşmama ayrıcalığını sunuyor.

Garage Zekeriyaköy Evleri, yüksek kalite malzeme kullanımı, her daireye özel pergolalar ile ayrılmış müstakil bahçeleri, tüm odalarda telefon ve televizyon bağlantıları, elektrik kesintileri için jeneratör, merkezi yerden ısıtma sistemi, 24 saat özel güvenlik hizmeti ve özel peyzaj uygulamaları ile doğal, huzurlu ve ayrıcalıklı bir yaşam için uygun özellikleri bulunduruyor.

Yaşam 2011’de Başlıyor

Son yılların popüler beldesinde, 3. Köprü ve esas bağlantı yolları ile ulaşım da giderek kolaylaşmakta. Şubat 2011’de ev sahiplerine teslim edilmeye başlanacak olan Garage Zekeriyaköy Evleri’nde 1+1 dubleks daire fiyatları 260.000 $ dan başlıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin kaçırmaması gereken fırsatlar da sunuluyor. Proje için anlaşma sağlanan bankalar ve Garage İnşaat bünyesinde konut kredi imkanı sağlanıyor.

Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks

Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks_1

Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks_2

Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks_3

Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks_4

Garrage İstanbul'da Tüm Daireler Dubleks_5