Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor

Tarihe tanıklık etmiş Haliç ve modern yaşamın yeni gözdesi Ataşehir’de, Japon sanatlarından beslenen bir proje hayata geçiriliyor. Kılıç İnşaat tarafından İstanbul’a kazandırılan Japon Evler projesi, sahip olduğu konseptiyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Projede daireler 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ataşehir’de Uzak Doğu’yu Yaşamak…

Ataşehir’de alışılagelmiş konut yapılanmasının dışına çıkan Japon Evler, Uzak Doğu sanatlarından beslenen mimarisi ile sıra dışı bir konsept yaratıyor. Yaşama farklı bir boyut kazandırmak adına tasarlanan Japon Evler, Tem Otoyolu’nun hemen yanında ve kurulmakta olan Ataşehir Finans Merkezi’nin çaprazında konumlanıyor. 13 katlı tek binadan oluşan projede, 72 daire bulunuyor. Stüdyo dairelerin 32 ila 33 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Ataşehir’de, 1+1 daireler ise 49 metrekare olarak yer alıyor. Toplamda 950 metrekare alanda yükselen proje; kapalı yüzme havuzu, saunası ve fitness alanıyla günün yorgunluğunu, şehrin içinde dingin saatler geçirerek atmak isteyenler için hayat buluyor.

Çalışma Ortamınız Yuvanız Olacak, Karşınızda ise Bahariye Adaları…

Japon Evler Haliç ise, evinde büyük işler başarmak isteyenler için oluşturulmuş bir proje. Tarihi, doğayı ve etnik kültürü sentezleyen Japon Evler Haliç, home-ofis çalışmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırarak, yaşam standartını yükseltmelerini hedefliyor. Sütlüce’de, Karaağaç Caddesi’nde inşa edilen Japon Evler Haliç, Bahariye Adaları ve Pierre Loti’nin karşısında yer alıyor. Tarih, doğa ve sanattan ilham alarak, büyük işlere imza atmak isteyenler için yükselen Japon Evler Haliç, zemin dahil olmak üzere 8 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 41 home-ofis ve 7 adet dükkân yer alıyor. 30 stüdyo daire, beş adet 1+1, altı adet 2+1 daireden oluşan Japon Evler Haliç’in zemin katı ile dört ve altıncı katlarında 1 adet dükkan bulunuyor. Home-ofis büyüklüklerinin 26 ile 99 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Haliç’te; kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun odası ve fitness center gibi yaşamı keyifli hale getirmeyi amaçlayan sosyal alanlar bulunuyor.

EmlakJet Haber

Japon Evler İletişim

0 216 499 16 02

Ataşehir’de alışılagelmiş konut yapılanmasının dışına çıkan Japon Evler, Uzak Doğu sanatlarından beslenen mimarisi ile sıra dışı bir konsept yaratıyor.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor

Yaşama farklı bir boyut kazandırmak adına tasarlanan Japon Evler, Tem Otoyolu’nun hemen yanında ve kurulmakta olan Ataşehir Finans Merkezi’nin çaprazında konumlanıyor.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_1

Japon Evler Ataşehir ve Japon Evler Haliç\'te stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin satışına devam ediliyor.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_2

Daireler 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_3

Projede 41 home-ofis ve 7 adet dükkân yer alıyor. 30 stüdyo daire, beş adet 1+1, altı adet 2+1 daireden oluşan Japon Evler Haliç’in zemin katı ile dört ve altıncı katlarında 1 adet dükkan bulunuyor. Home-ofis büyüklüklerinin 26 ile 99 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Haliç’te; kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun odası ve fitness center gibi yaşamı keyifli hale getirmeyi amaçlayan sosyal alanlar bulunuyor.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_4

13 katlı tek binadan oluşan projede, 72 daire bulunuyor. Stüdyo dairelerin 32 ila 33 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Ataşehir’de, 1+1 daireler ise 49 metrekare olarak yer alıyor. Toplamda 950 metrekare alanda yükselen proje; kapalı yüzme havuzu, saunası ve fitness alanıyla günün yorgunluğunu, şehrin içinde dingin saatler geçirerek atmak isteyenler için hayat buluyor.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_5

0 216 499 16 02

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_6

Japon Evleri ulaşım krokisi.

Japon Sanatı, Mimaride Hayat Buluyor_7
0 Takipçi