Kışın Çamaşırlarınız Kurumuyor Mu?

İsviçre'de 20 yıl önce geliştirilen ve Erva Makina ile Türkiye'ye ithal edilen AS-ÇEK, çamaşırlarınızı kapalı alanlarda kurutmak için pratik çözümler sunuyor.

Çamaşır kurutma alışkanlıklarını kolaylaştırabilmek için yaklaşık 20 yıl önce İsviçre'de geliştirilen As-Çek, Erva Makina tarafından Türkiye'ye ithal ediliyor. Küçük alanlarda dahi kullanım kolaylığı sunan As-Çek, Lift, Teleskop, Mat ve Libelle seçenekleri ile farklı çözümler sunuyor. Lift modeli tavana asılıyor. Çamaşırlar serilirken ve toplanırken aşağı ve yukarı hareket ederek odalarınızda çamaşırlarınızı kuruturken dahi boş alan yaratabilirsiniz. Teleskop modeli, bir teleskop gibi çalışıyor. Çamaşırınızın sayısına göre paneli dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Kullanmadığınız zamanlarda ise içiçe katlanarak duvara sabit ıfak bir kutu görünümü alır. 4 metre uzunluğa sahip olarak, iki duvar cephesi arasında kurulabilen Mat modeli, 20 metreye kadar kurutma ipi kapasitesi sunuyor. Tavanda konumlandığı için çökme riskine karşı özel kilit sistemi bulunan ürün, kullanılmadığında kapalı konuma getirilebiliyor. Libelle modeli ise standart ayaklı çamaşırlıklara büyük yenilik sağlıyor. Libelle ile dilediğiniz miktardaki ipi kullanıma açıp, diğer bölümleri kapalı tutabiliyorsunuz.

EmlakJet Haber

As-Çek İletişim

0 216 385 85 08

Teleskop modeli, bir teleskop gibi çalışıyor. Çamaşırınızın sayısına göre paneli dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Kullanmadığınız zamanlarda ise içiçe katlanarak duvara sabit ıfak bir kutu görünümü alır.

Kışın Çamaşırlarınız Kurumuyor Mu?

4 metre uzunluğa sahip olarak, iki duvar cephesi arasında kurulabilen Mat modeli, 20 metreye kadar kurutma ipi kapasitesi sunuyor. Tavanda konumlandığı için çökme riskine karşı özel kilit sistemi bulunan ürün, kullanılmadığında kapalı konuma getirilebiliyor.

Kışın Çamaşırlarınız Kurumuyor Mu?_1

Lift modeli tavana asılıyor. Çamaşırlar serilirken ve toplanırken aşağı ve yukarı hareket ederek odalarınızda çamaşırlarınızı kuruturken dahi boş alan yaratabilirsiniz.

Kışın Çamaşırlarınız Kurumuyor Mu?_2