Küçük balkonlar için en uygun dekoratif çözümler

Büyük kentlerin giderek yeraltına inen yaşam alanları içinde bir balkona sahip olmanızın ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Küçük de olsa balkonu olan şanslı azınlıklar arasındaysanız, belki de bugünlerde o balkonu dekore edecek tiyolara ihtiyacınız vardır…

Günlük hayatlarımız metro tünelleri, yeraltı çarşıları, kapalı otoparklar ve elbette ki klimalarla havalandırılan ofis ortamlarında geçiyor. Koşuşturmanızı tamamlayıp evinize kavuştuğunuzda küçük de olsa bir balkona sahip insanlar arasındaysanız, kendinizi çok şanslı sayabilirsiniz.

Balkonunuz küçük olsa bile açık hava keyfini yaşamak, çiçek sevgisinden mahrum kalmak istemiyorsanız, sanırız bu fikirler tam da size göre.

Bunun için kolayca yapabileceğiniz değişiklikleri sizin için derledik.

Balkonunuz küçük olabilir, ancak bunun için üzülmenize gerek yok. Eğer çiçekleri çok seviyorsanız sizin de bir botanik bahçeniz olabilir. Bunun için küçük balkonlarınızın düzenlemelerinde yapacağınız ufak değişiklikler ve birkaç kullanımlı aksesuar ve raf sistemleri yeterli.

İşte sizlere birbirinden değişik ve yaratıcı saksı ve saksı ayaklarından oluşan küçük balkonlar için tasarlanmış dekorasyon örnekleri.

Fazla eşyaları balkonda tutmayın

Öncelikle 6 aydan fazla kullanmadığınız eşyalarınızı balkonlarınızda tutmayın.

Temizlik malzemeleriniz ve tamir gereçleriniz için mutlaka başka bir yer bulun. Unutmayın balkonlarınız ardiye değildir.

Aynı türden pek çok çiçek yerine değişik türden çiçekler yetiştirin. Fazla olanları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Asılabilir saksılarla yer kazanın

Daha çok yer kazanmak için asılabilir saksılar idealdir. Tek bir askıda kat kat sıralanmış saksıları tavandan sallandırarak daha çok çiçeğe yer açmış olacaksınız.

Balkon demirlerine asılabilir türden uzun saksılar kullanarak balkonunuzun dışarıdan da bakıldığında çok hoş görünmesini sağlayabilirsiniz.

Ve son olarak balkonunuz için kullanacağınız eşyaların katlanabilir ve ihtiyaç durumunda açılarak daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz.

Emlak Jet Haber

Küçük balkonlar için en uygun dekoratif çözümler:

Küçük balkonlar için en uygun dekoratif çözümler

Fazla eşyaları balkonda tutmayın.

Küçük balkonlar için en uygun dekoratif çözümler_1