Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar

İstanbul Kurtköy'de Delmar Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Elit Grand Palas projesinde sıfır faizle 30 ay vade imkanı bulunuyor. Projede konut fiyatları ise 148 bin liradan başlıyor.

Delmar Yapı güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Elit Grand Palas projesi Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlandı. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşan projede konutların büyüklükleri 45 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. 4 bin 500 metrekarelik iç bahçesi ve 208 metrelik cephesinin bulunduğu Elit Grand Palas, saray konseptinde projelendiriliyor. Satışların devam ettiği projede dairelerin fiyatları 148 bin liradan başlıyor ve sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas projesinin sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness merkezi, bowling salonu, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, buz pisti, sağlık merkezi, bar, restoran ve kafeler yer alıyor.

EmlakJet Haber

Elit Grand Palas İletişim

0 216 482 70 70

Proje Delmar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar

Bulunduğu bölge itibariyle de oldukça kazançlı bir yatırım fırsatı olan Elit Grand Palas, İstanbul\'un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kurtköy\'ün merkezinde inşa ediliyor

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_1

Delmar Yapı\'nın düzenlediği kampanya kapsamında sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_2

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle hem ev hem de ofis olarak kullanılabilecek olan Elit Grand Palas, en son inşaat teknolojileriyle inşa ediliyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_3

Konutların 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_4

Elit Grand Palas projesinde konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_5

0 216 482 70 70

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_6

Anadolu yakasının geleceğinin kurulduğu bölge Kurtköy\'de, Sabiha Gökçen Havaalanı\'na 1 kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas, İstanbul Park F1 pisti, Pendik MarinTurk, Viaport, İleri Teknoloji Endüstri Parkı, Havacılık Bakım Onarım Merkezi gibi dev projelerin kalbinde yer alıyor.

Kurtköy Elit Grand Palas'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar_7
0 Takipçi