Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor

İmaj inşaat Levent'teki projesi ile İstanbul'un merkezinde bir yaşam sunuyor.

Levent Life Residence Projesi 17 farklı tipte, metrekareleri 64'den 300'e kadar değişen, toplamda 148 daire ve ofis seçenekleriyle satışa sunuluyor. Kanyon AVM'nin arkasında bulunan Levent Life Residence'ın en önemli özeliği; İstanbul'un iş, finans, eğlence, sanat ve alışveriş dünyasının tam merkezinde yer alıyor olması. TEM Otoyolu, E5, FSM ve Boğaziçi köprülerine son derece yakın bir noktada yer alan proje, aynı zamanda tüm toplu ulaşım hatlarının da üzerinde.

Kendi yaşam alanını kendin yarat

2010 Ocak ayında başlanan Levent Life 1 ve Levent Life 2 olarak tasarlanan projenin 1. etabı 2011 Mayıs ayı, 2. etabı ise 2012 Eylül ayında teslim edilecek. Konut ve ofis seçeneklerini kişiye özel proje hizmetiyle birlikte sunarak, müşterilerine istekleri doğrultusunda istedikleri malzemelerle mekanlarını kendileri yaratma fırsatı veren İmaj İnşaat; aynı zamanda satış sonrası kiralama sürecinde de müşterilerine uzman hizmetler sunmakta.

Projenin mimari tasarımı Türkiye'nin önemli mimari gruplarından olan Mimark yapı tasarım, Mimar Şule Karaca ve Onur Karaca'na ait. Projenin satışını profesyonel gayrimenkul pazarlama sektörünün önde gelen firmalarından Tüfekçioğulları Gayrimenkul - Murat Tüfekçi tarafından sağlanıyor.

195.000 $'dan başlayan daire seçenekleri

Levent Life Residence'ta farklı önceliklere karşılık verebilecek şekilde metrekare aralıkları ve geniş fiyat skalası bulunuyor. Projede yer alan 64-70 metrekare aralığında stüdyo daireler 195.000 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 76-95 metrekare aralığında 1+1 daireler ise 375.000 $'dan, 109-150 metrekare aralığında 2+1 daireler 550.000 $'dan, 178-202 metrekare aralığında 3+1 daireler 650.000 $'dan ve 202-300 metrekare aralığında 4+1 daireler 847.000 $'dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Levent Life Residence 2'nin satışları şubat ayı 2011'den itibaren başlıyor.

Özel tasarım her yerde

Levent Life GYM;konut ve işyeri sahibi olmak isteyenlere sunduğu Fitness Center, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, Yüzme havuzu, vitamin cafe, masaj odaları, solaryum, kids club, Levent Life Cafe&Restaurant, araç kiralama, kuru temizleme, cep sineması, kapalı otopark, vale servis, akıllı ev sistemleri, uydu yayını ile dijital TV Platformu, kablosuz internet, kişiye özel REHAU yerden ıstma sistemleri Corian tezgahlar, özel tasarım lake mutfak ve banyo dolapları, ankastre beyaz eşyalar, jeneratör, 7/24 izlenen güvenlik kamera sistemleri, resepsiyon imkanlarıyla da dikkat çekiyor.

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_1

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_2

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_3

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_4

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_5

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_6

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_7

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_8

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_9

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_10

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_11

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_12

Levent Life Residence: Şehrin İçindeki Konfor_13