Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor

İmaj İnşaat tarafından Levent’te hayata geçirilen Levent Life Residence'de yaşam başlıyor. Uygun daire ve ofis seçeneklerinin yer aldığı Projede kiralamalar 1.000 dolardan başlıyor.

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen İmaj İnşaat, ev ve ofis rahatlığını bir arada sunduğu Levent Life Residence'de 64 metrekareden 300 metrekareye kadar değişen 17 farklı tipte, toplam 199 daire ve ofis seçenekleri bulunuyor. İstanbul’un merkezinde, iş, finans, eğlence, sanat ve alışveriş dünyasının tam ortasında, Kanyon AVM’nin arkasında bulunan Levent Life Residence, sosyal yaşamın tüm imkanları ile hayatı avucunun içinde tutuyor. E5, TEM otoyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı, tüm toplu ulaşım hatları üzerinde olması sayesinde Levent Life Residence kentin tam ortasında, kentli, modern ancak bir o kadar da huzurlu, sakin, keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Tüm beklentilere uygun daire ve ofis seçenekleri Levent Life Residence’de

Levent Life Residence’de farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek çeşitlilikte metrekare aralıkları ve geniş fiyat skalası dikkat çekiyor. 64-70 metrekare aralığında stüdyo daireler 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 76-95 metrekare aralığında 1+1 daireler 375 bin dolardan, 109-150 metrekare aralığında 2+1 daireler 550 bin dolardan, 178-202 metrekare  aralığında 3+1 daireler 650 bin dolardan ve 202-300 metrekare aralığında 4+1 daireler 847 bin dolardan başlayan fiyatlarla sakinlerini bekliyor. Sınırlı sayıda kalan Levent Life Residence seçeneklerini değerlendirmeden satın alma kararınızı vermeyin.

Levent Life Residence’larda tüm ayrıntılar, maksimum yaşam, maksimum konfor için düşünüldü

Levent Life GYM, fitness center, buhar odası, sauna, vitamin cafe, Türk hamamı, yüzme havuzu, solarium, masaj odaları, kids club, Levent Life cafe & restaurant, cep sineması, kuru Temizleme, araç kiralama, vale servis, kapalı otopark, akıllı ev sistemleri, renkli görüntülü akıllı ev sistemi, kablosuz internet, uydu yayını ile dijital TV platformu, kişiye özel SAMSUNG  VRF ile ısıtma ve soğutma sistemleri, Kişiye özel REHAU yerden ısıtma sistemleri,özel tasarım lake mutfak ve banyo dolapları, corian tezgahlar, Simens ankastre beyaz eşyalar, jeneratör, 7/24 izlenen güvenlik kamera sistemleri, resepsiyon...

Oturmadığın dönemde kirala

İmaj inşaat ,kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yeni bir işletme anlayışı sunuyor.Yurt dışında hayli yaygın olan ancak ülkemizde henüz pek uygulanmayan oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor.Böylelikle projeden daire alanlar dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecekler.Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek.Daire sahipleri kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecek.

Kiralamalar başlıyor

Ekim ayında kiralamaların başladığı Levent Life Residence’de stüdyo daireler 1.000 dolar ile 1.250 dolar arasında, 1+1 daireler 1.500 dolar ile 1.750 dolar arasında, 2+1 daireler 2 bin dolar ile 3 bin dolar arasında, 4+1 ve penthouse daireler 4 bin dolar ile 6 bin dolar  arasında kiraya verilecektir. Levent Life Residence’de ofisler ise 109 metrekare ile 250 metrekare arasında olacak ve kiralar 2 bin dolar ile  5 bin dolar aralığında olacaktır. Levent Life Residence’da kiralamalar Tüfekçioğulları gayrimenkulden Murat TÜFEKÇİ tarafından yapılacaktır.

EmlakJet Haber

Levent Life Residence İletişim

0 212 282 76 76

Levent Life Residence projesi, İmaj İnşaat tarafından İstanbul\'un merkezinde hayata geçiriliyor.

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor

Levent Life Residence, İmaj İnşaat tarafından Levent\'te yükseliyor

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor_1

Projede fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor.

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor_2

Levent Life Residence projesi 64 metrekareden 300 metrekareye kadar değişen 17 farklı tipte toplam 198 daire ve ofisten meydana geliyor.

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor_3

İmaj İnşaat tarafından Levent’te hayata geçirilen Levent Life Residence\'de yaşam başlıyor.

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor_4

Uygun daire ve ofis seçeneklerinin yer aldığı Projede kiralamalar 1.000 dolardan başlıyor.

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor_5

Levent Life Residence Ulaşım Krokisi

Levent Life Residence'de Yaşam Başlıyor_6
0 Takipçi