Milyon Dolarlık Evi Manzara İçin Yıktırdılar

Bir evde manzaraya tutkun olmak nasıl bir şeydir bilirsiniz. Fakat yine de evinizin manzarasını bozduğu düşüncesiyle yaklaşık 4 milyon dolar'a hemen önünüzde bulunan evi satın alıp yıktırmazdınız öyle değil mi?

Bir evde manzaraya tutkun olmak nasıl bir şeydir bilirsiniz. Fakat yine de evinizin manzarasını bozduğu düşüncesiyle yaklaşık 4 milyon dolar'a hemen önünüzde bulunan evi satın alıp yıktırmazdınız öyle değil mi? Amerikalı zengin çift Winslow'lar önlerinde bulunan ve kendi evlerinin deniz, doğa manzarasını bozduğunu düşündükleri malikaneye satın aldıktan sonra yerleşmek yerine yıkmayı tercih ettiler. 19 milyon dolar harcayarak California’da Golden Gate Köprüsü’yle San Francisco Koyu’nu manzara olarak ayaklar altına seren bir ev yaptıran çift, bir müddet sonra manzaradan önlerinde bulunan ev sebebiyle keyif alamaz hale geldiler. Clark-Sharon Winslow çiftinin, panoramik görüntüyü bozduğu için hemen önlerinde bulunan evi de satın alarak yıkılması için hazırlık yaptılar. Çiftin yaklaşık 4 milyon 200 bin dolar satın aldığı bu ikinci ev Belvedere Caddesi’nde bulunuyordu. Winslow Çifti, ikinci evi satın alır almaz, hemen yıktırdı ve böylece manzaraları önünde hiç bir engel kalmamış oldu.

EmlakJet Haber

19 milyon dolar harcayarak California’da Golden Gate Köprüsü’yle San Francisco Koyu’nu manzara olarak ayaklar altına seren bir ev yaptıran çift, bir müddet sonra manzaradan önlerinde ki ev sebebiyle keyif alamaz hale geldiler.

Milyon Dolarlık Evi Manzara İçin Yıktırdılar

Evet, bir eve manzaraya tutkun olmak nasıl birşeydir, bilirsiniz. Fakat yine de evinizin manzarasını bozduğu düşüncesiyle yaklaşık 4 milyon dolar\'a hemen önünüzde bulunan evi satın alıp yıktırmazdınız öyle değil mi?

Milyon Dolarlık Evi Manzara İçin Yıktırdılar_1

Çiftin yaklaşık 4 milyon 200 bin dolar satın aldığı bu ikinci ev Belvedere Caddesi’nde bulunuyordu. Winslow Çifti, ikinci evi satın alır almaz, hemen yıktırdı ve böylece manzaraları önünde hiç bir engel kalmamış oldu.

Milyon Dolarlık Evi Manzara İçin Yıktırdılar_2

Clark-Sharon Winslow çiftinin, panoramik görüntüyü bozduğu için hemen önlerinde bulunan evi de satın alarak yıkılması için hazırlık yaptılar.

Milyon Dolarlık Evi Manzara İçin Yıktırdılar_3