Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!

Hollywood'un ünlü yıldızı Nicole Kidman ve Keith Urban, Manhattan'da 10 milyon Dolara, otomobil asansörlü bir daire satın aldı.

Hollywood'un güzel yıldızı Nicole Kidman ve Keith Urban, Manhattan'da 10 milyon Dolarlık, içine otomobil parkedebilecekleri çatı katlı dubleks bir daire satın aldılar. Otomobil asansörü sayesinde, araba 6. kattaki daireye çıkabiliyor. Böylece park sorunu ortadan kalkıyor. Dairenin otomobil garajı yaklaşık 14 metre uzunluğuna sahip. Evin fiyatının aslen 12.5 milyon dolar olarak listelendiği belirtildi. Apartman, Hudson Nehri manzaralı. Evde 3 yatak odası, 2 kat yüksek tavanlı büyük salon ve bir geniş süit bulunuyor. 43 yaşındaki Kidman ve 42 yaşındaki Urban senenin büyük bölümünü Tennessee’deki evlerinde geçiriyorlar. Çiftin ayrıca, Avustralya ve Los Angeles’ta da evleri bulunuyor. New York'ta ünlülerin yaşadığı en bilinen yer olan Manhattan'daki apartmandan Empire State binası da görülüyor.

Emlak Jet Haber

Hollywood\'un ünlü yıldızı Nicole Kidman ve Keith Urban, Manhattan\'da 10 milyon Dolara, otomobil asansörlü bir daire satın aldı.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!

Hollywood\'un güzel yıldızı Nicole Kidman ve Keith Urban, Manhattan\'da 10 milyon Dolarlık, içine otomobil parkedebilecekleri çatı katlı dubleks bir daire satın aldılar.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!_1

Otomobil asansörü sayesinde, araba 6. kattaki daireye çıkabiliyor.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!_2

Böylece park sorunu ortadan kalkıyor.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!_3

Dairenin otomobil garajı yaklaşık 14 metre uzunluğuna sahip.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!_4

Evin fiyatının aslen 12.5 milyon dolar olarak listelendiği belirtildi. Apartman, Hudson Nehri manzaralı.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!_5

Evde 3 yatak odası, 2 kat yüksek tavanlı büyük salon ve bir geniş süit bulunuyor. 43 yaşındaki Kidman ve 42 yaşındaki Urban senenin büyük bölümünü Tennessee’deki evlerinde geçiriyorlar. Çiftin ayrıca, Avustralya ve Los Angeles’ta da evleri bulunuyor. New York\'ta ünlülerin yaşadığı en bilinen yer olan Manhattan\'daki apartmandan Empire State binası da görülüyor.

Nicole Kidman'ın otomobil asansörlü evi!_6