Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!

Safi Holding tarafından inşa edilen Safi Espadon Residence, Araplar tarafından Burj el Arab'a benzetildi ve Araplar projenin tamamına talip oldu. Denizcilik, katı yakıt ve şeker sektörlerinde faaliyet gösteren Safi Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Kartal'da yaptığı Safi Espadon Residence ile adım attı.

Safi Holding tarafından inşa edilen Safi Espadon Residence, Burj el Arab'a benzeyince, Araplar projenin tamamına talip oldu. Denizcilik, katı yakıt ve şeker sektörlerinde faaliyet gösteren Safi Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Kartal'da yaptığı Safi Espadon Residence ile adım attı. Projeyi yurtdışındaki emlak fuarlarında tanıttıklarını söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi, Arapların projeyi Burj el Arab'a benzettiklerini bu nedenle de tamamına talip olduklarını söyledi. Hakan Safi, 136 konuttan oluşacak projede 40 daireyi yoğun ilgi üzerine ön satışlarla sattıklarını söyleyerek, "Kuveytli yatırımcılar projeyi çok beğendi. Tamamını almak istediler. Ancak biz 40 daireyi sattığımızı onlara ilettik. Onlar da küçük daireler değil penthouse tarzı büyük konutlarla ilgilendiklerini söylediler. Görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda bir toplu satış gündeme gelebilir." dedi.

EmlakJet Haber

Safi Holding tarafından inşa edilen Safi Espadon Residence, Burj el Arab\'a benzeyince, Araplar projenin tamamına talip oldu. Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi, Arapların projeyi Burj el Arab\'a benzettiklerini bu nedenle de tamamına talip olduklarını söyledi.

Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!

Hakan Safi, \"Kuveytli yatırımcılar projeyi çok beğendi. Tamamını almak istediler. Ancak biz 40 daireyi sattığımızı onlara ilettik. Onlar da küçük daireler değil penthouse tarzı büyük konutlarla ilgilendiklerini söylediler. Görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda bir toplu satış gündeme gelebilir.\" dedi.

Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!_1

Denizcilik, katı yakıt ve şeker sektörlerinde faaliyet gösteren Safi Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Kartal\'da yaptığı Safi Espadon Residence ile adım attı.

Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!_2

Hakan Safi, 136 konuttan oluşacak projede 40 daireyi yoğun ilgi üzerine ön satışlarla sattıklarını söyledi.

Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!_3

Denizcilik, katı yakıt ve şeker sektörlerinde faaliyet gösteren Safi Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Kartal\'da yaptığı Safi Espadon Residence ile adım attı.

Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!_4

Safi Holding tarafından inşa edilen Safi Espadon Residence, Araplar tarafından Burj el Arab\'a benzetildi ve Araplar projenin tamamına talip oldu.

Safi Espadon Residence'ye Araplar Talip Oldu!_5
0 Takipçi