Sarphan Finans Park Dünyanın 1 Numarası Oldu

Lonrda'da 13 Aralık tarihinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan "Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri" yarışmasında birbirinden iddialı projeleri geride bırakan Saprhan Finans Park, Karma Kullanım Mimarisi alanında dünyanın bir numarası oldu.

Sarp Group, TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen Sarphan Finans Park, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden birine sahip oldu. 13 Aralık tarihinde Londra'da gerçekleştirilen "Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi" finalinde birbirinden iddialı projelerle yarışan Sarphan Finans Park'a, seçici kurul tarafından dünyanın bir numaralı karma gayrimenkul projesi unvanı verildi. 2011 Eylül tarihinde Avrupa Gayrimenkul Ödülleri kapsamında 5 yıldızlı proje ödülü kazanan Finans Park, elde ettiği yeni ödülle birlikte başarısını pekiştirmiş oldu. Avrupa ve Kıtalararası tescile sahip olan Sarphan Finans Park, 54 katlı, kat bahçeli Sarphan Finans Park Residence, Sarphan Finans Park Otel ve Sarphan Finans Park Ofis'ten meydana geliyor.

EmlakJet Haber

Sarphan Finans İletişim

444 4 733

Sarphan Finans Park, 54 katlı, kat bahçeli Sarphan Finans Park Residence, Sarphan Finans Park Otel ve Sarphan Finans Park Ofis\'ten meydana geliyor.

Sarphan Finans Park Dünyanın 1 Numarası Oldu

Sarphan Finans Park, Sarp Group, TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Sarphan Finans Park Dünyanın 1 Numarası Oldu_1

3 Aralık tarihinde Londra\'da gerçekleştirilen \"Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi\" finalinde birbirinden iddialı projelerle yarışan Sarphan Finans Park\'a, seçici kurul tarafından dünyanın bir numaralı karma gayrimenkul projesi unvanı verildi.

Sarphan Finans Park Dünyanın 1 Numarası Oldu_2

444 4 733

Sarphan Finans Park Dünyanın 1 Numarası Oldu_3

Sarphan Finans Park ulaşım krokisi.

Sarphan Finans Park Dünyanın 1 Numarası Oldu_4
0 Takipçi