Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor

Gelişen Ümraniye'nin yeni projesi Sofistanbul, Baraka Mimarlık imzası ile Önalan İnşaat tarafından inşa ediliyor. "Zarafet içinde var" sloganıyla lanse edilen Sofistanbul merkezi konumuyla ilgi çekiyor. Sofistanbul, Ümraniye E-5 yolu üzerinde sahiplerine oturma, çevresindekilere seyir zevki vermek için inşa ediliyor. Önalan İnşaat, bu projesinde estetik mimarisi ile bulunduğu bölgeye farklılık getirmeyi amaçlıyor.

Gelişen Ümraniye'nin yeni projesi Sofistanbul, Baraka Mimarlık imzası ile Önalan İnşaat tarafından inşa ediliyor. "Zarafet içinde var" sloganıyla lanse edilen Sofistanbul merkezi konumuyla ilgi çekiyor. Sofistanbul, Ümraniye E-5 yolu üzerinde sahiplerine oturma, çevresindekilere seyir zevki vermek için inşa ediliyor. Önalan İnşaat, bu projesinde estetik mimarisi ile bulunduğu bölgeye farklılık getirmeyi amaçlıyor. Proje bünyesinde yer alan spor salonunda zinde kalmak, saunada yorgunluğunuzu atmak mümkün olacak. Sofistanbul'un kapalı yüzme havuzunda ise yazın serinliğin, kışınsa evinizden uzağa gitmeden yüzmenin tadını çıkartabileceksiniz. Sofistanbul, Ümraniye Devlet Hastanesinin yanında, I. Köprüye 5 km, II. Köprüye 9 km uzaklıkta, Ümraniye Tem Yolu Kavşağının hemen kenarında yer alıyor. Sofistanbul, yeni yapılan Ümraniye Belediye binasının karşısında, IKEA’ya 2 dakika, Carrefour’a 1 dakika, Türk Telekom Ümraniye merkez binasına karşı, 29 Mayıs Üniversitesine ise 500 m uzaklıkta. Ayrıca Ümraniye Kız Meslek Lisesi ve Nevzat Ayaz lisesi ile bitişik konumda. Sofistanbul; yaşamda kalite arayanlar, zevk ve beğenileri yüksek, hayattan keyif alan ve beklentileri üst seviyede olanlar için Ümraniye'de yükseliyor.

EmlakJet Haber

Sofistanbul, Ümraniye Devlet Hastanesinin yanında, I. Köprüye 5 km, II. Köprüye 9 km uzaklıkta, Ümraniye Tem Yolu Kavşağının hemen kenarında yer alıyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor

Proje bünyesinde yer alan spor salonunda zinde kalmak, saunada yorgunluğunuzu atmak mümkün olacak. Sofistanbul\'un kapalı yüzme havuzunda ise yazın serinliğin, kışınsa evinizden uzağa gitmeden yüzmenin tadını çıkartabileceksiniz.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_1

Önalan İnşaat, bu projesinde estetik mimarisi ile bulunduğu bölgeye farklılık getirmeyi amaçlıyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_2

Sofistanbul, Ümraniye E-5 yolu üzerinde sahiplerine oturma, çevresindekilere seyir zevki vermek için inşa ediliyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_3

\"Zarafet içinde var\" sloganıyla lanse edilen Sofistanbul merkezi konumuyla ilgi çekiyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_4

Gelişen Ümraniye\'nin yeni projesi Sofistanbul, Baraka Mimarlık imzası ile Önalan İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_5

Sofistanbul projesi, Baraka Mimarlık ve Önalan İnşaat ortak çalışması olarak hayata geçiriliyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_6

Sofistanbul, yeni yapılan Ümraniye Belediye binasının karşısında, IKEA’ya 2 dakika, Carrefour’a 1 dakika, Türk Telekom Ümraniye merkez binasına karşı, 29 Mayıs Üniversitesine ise 500 m uzaklıkta.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_7

Ayrıca Ümraniye Kız Meslek Lisesi ve Nevzat Ayaz lisesi ile bitişik konumda.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_8

Sofistanbul; yaşamda kalite arayanlar, zevk ve beğenileri yüksek, hayattan keyif alan ve beklentileri üst seviyede olanlar için Ümraniye\'de yükseliyor.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_9

Sofistanbul Ulaşım Krokisi.

Sofistanbul Ümraniye'de Yükseliyor_10
0 Takipçi