Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri

2018’de Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri ile Evinize Hava Katın

Sehpa modelleri bir evi güzel gösteren detayların ilk sıralarındadır. Bu kadar önemli bir ayrıntı olmasından dolayı olsa gerek,sehpa almadan önce evimize en uygun seçeneği bulmak için ince eleyip sık dokuruz. Bunun en kolay yolu da bakabildiğimiz kadar çok seçeneğe göz atmaktır. Evinizi güzelleştirecek sehpayı bulabilmeniz için beğendiğimiz örnekleri sizin için derledik. Siz keyifle güzelleştireceğiniz bir ev hayal edin, Emlakjet tak diye bulsun.

Feng Şui kare sehpa geniş ve tek parça oluşuyla kullanışlı, kaplamasıyla rengi ve deseniyle şık bir örnek. Ceviz rengi mobilyalar tozu daha az göstermesi sebebiyle daha fazla tercih edilir.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri

Demir ayaklara sahip bu mermer sehpa modeli, modern ayak tasarımı ve geleneksel yüzeyiyle keyifli bir kontrast yaratıyor.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_1

Birden fazla zigon sehpanın birleşimi gibi görünen büyük bir orta sehpa. Altın kenarların ahşap dekorasyon ve deriyle uyumu şıklık ve kaliteli görünümü ön planda tutanlar için mükemmel bir tercih.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_2

Beyaz renkli mobilyalar ile ahşap mobilyaların samimi uyumu bu geniş ve kullanışlı ahşap orta sehpayı daha da ön plana çıkarıyor.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_3

Geniş bir mermer sehpa ile salonunuzun dekorasyon ihtiyacını tek bir alanda karşılayabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_4

Yeni retro tasarımlı bu orta sehpa eskinin ağırlığı ve yeninin konforunu birleştiren sade ama çekici bir örnek.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_5

Geometrik şekiller sizin için bir tutkuysa bal peteği görünümlü bu küçük, renkli sehpalar özellikle salonunda ve aksesuarlarında farklı renkler kullanmayı sevenler için çok çekici örnekler.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_6

Bu geniş cam orta sehpa “camın sadeliği ve şıklığı salonumu aydınlatsın” diyenler için kusursuz bir seçenek.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_7

Ayaklarındaki detaylarla dikkat çeken bu ahşap orta sehpa, hasır örgü görünümlü bir halının üzerinde kusursuz görünüyor. Eğer odanız fayans kaplıysa böyle bir takım ile bütün dikkati oturma grubuna toplayabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_8

Bir mermer sehpada en çok renk kullanımı ile fark yaratabilirsiniz. Bu demir ayaklı mermer orta sehpa üzerindeki farklı renklerle tasarımına yenilik katıyor.

Tarzınıza Uygun Sehpa Modelleri_9
0 Takipçi