1CoastalCity’de faiz ve KDV sıfırlandı

Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçirilen 1CoastalCity’de daireler, aylık 1.990 lira taksit, 24 ay yüzde 0 faiz ve 0 KDV ile satılıyor.

Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece Gürpınar’da hayata geçirilen 1CoastalCity’de daire satışları devam ediyor. KDV ve faizlerin sıfırlandığı projede konutlar 1.990 liradan başlayan taksitlerle satılıyor.

1CoastalCity denize çok yakın

208 dairenin yer aldığı 1CoastalCity, denize çok yakın konumda inşa ediliyor.  Kolay ulaşım avantajı bulunan projede günümüzün teknolojik altyapısına en uygun şekilde tasarlanmış daireler sıralanıyor.

Modern sosyal donatılarla inşa ediliyor

Her kata özel teraslı dairelerin yer aldığı projede site sakinleri, deniz ve gökyüzünün uçsuz bucaksız mavilik keyfi, evlerinin içerisinde yaşama ayrıcalığına kavuşuyor. Sadece yetişkinler için değil, çocuklar ve gençlere yönelik sosyal imkanların yer aldığı projenin semtin yeni çekim merkezi olması planlanıyor. Projede havuz alanları, çocuk kulübü, sauna, ve Vitamin Bar gibi sosyal donatılar sunuluyor. Projede, kapalı yüzme havuzunun yanı sıra modern tasarımlı jakuziler de bulunuyor. Teknolojik aletlerle donatılmış bir spor salonunun yer aldığı projede Osmanlı motifleri ile süslü geleneksel Türk hamamı, özel tuz odası ve saunası da mevcut.

Eğlence merkezlerine 2 dakika mesafede

1CoastalCity, Atatürk Havaalanı’na 15, hastane, metrobüs ve toplu taşıma hatlarına 5 , alışveriş merkezi ve okula 3, sahil, restoran ve eğlence merkezlerine ise sadece 2 dakika mesafede yükseliyor.

444 4 027

Emlak Jet Haber