Acıbadem’in en akıllı projesi: Yör Palas

İstanbul Acıbadem’de Yöryapı tarafından hayata geçirilen Yör Palas projesi, bölgenin en akıllı projesi olarak öne çıkıyor. Kapsamlı akıllı ev sistemiyle hayatı kolaylaştıran projede teslimler Aralık ayında gerçekleştirilecek. Yör Palas ayrıca metro istasyonuna 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ise 1 kilometre mesafede yer alıyor

İstanbul’un en şık semtlerinden Acıbadem ’de Yöryapı imzasıyla yükselen Yör Palas projesinde 4+1 bahçe dubleksleri, 3+1 standart daireler , 4+1 ve 4+2 çatı dubleksleri sunuluyor. Projeyi öne çıkaran iki özelliği ise konumu ve akıllı ev sistemiyle donatılan “akıllı evleri”.

Metroya 5 dakika yürüme mesafesinde

Yör Palas projesinden İstanbul’un pek çok noktasına ulaşım sorunsuz bir şekilde sağlanabiliyor. Proje, bölgedeki metro istasyonuna 5, Akasya AVM’ye 10, metrobüs durağına ise 15 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Avrasya Tüneli’ne 1, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 6 kilometre mesafedeki Yör Palas, İstanbul’da büyük bir sorun olan araçla ulaşımı da kolaylaştırıyor.

Evdeki her şey akıllı sistemle kontrol edilebiliyor

Bölgenin en akıllı evlerini sunan Yör Palas projesinde bu segmentte sınırlar zorlanıyor. Kamera, panjur, aydınlatma, ısıtma/soğutma sistemleri ve hatta kapılar dahi akıllı ev sistemiyle uzaktan kontrol edilebiliyor. Hem konfor hem de güvenliği sağlayan bu sistemle ısı, duman ve su dedektörleri açılıp kapatılabiliyor. Böylece olası yangın ya da su baskını gibi durumların önüne geçilebiliyor. Ayrıca klima, jeneratör, kumandalı klozet gibi donatılar da akıllı sistemle kontrol edilebiliyor.

Uzun süre konforlu yaşam için her şey düşünüldü

Bir bina da yaşamın konforla sürmesi için inşaat aşamasında titiz çalışılması şart. Yör Palas projesinde özellikle inşaat sürecinde dikkatle hareket edilmiş. Sadece parkelerin uzun süre sorunsuz kullanılabilmesi için şap atıldıktan sonra özel kurutucular ve epoksi uygulamasıyla nem faktörü elimine edilmiş. Özel tutkallarla uygulanan parkelerin uzun yıllar şişme yapmadan kullanılabilmesi için her şey düşünülmüş. Projedeki dairelerin her odasında klima bulunuyor, ayrıca gizli LED tavan aydınlatması, özel lake boya, gizli İtalyan menteşeler kullanılmış. Pek çok kişiyi rahatsız eden kablo görüntüsünü ortadan kaldırmak için 5+1 ses sistemi alt yapısı da hazır. Çamaşır ve kurutma makineleri için özel dolaplar da, projeye dahil donatılar arasında. Projede ses ve ısı yalıtımına da dikkat edilmiş. Dış cephede ve iç duvarlarda kaliteli izolasyon ürünleri tercih edilmiş. 3 katlı ısıcam pencerelerle dışarıdan gelen ses en aza indirilirken yalıtım da güçlendirilmiş.

Yöryapı’nın Yör Palas’tan sonra hayata geçireceği projeler arasında Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane bulunuyor. Bu projelerin inşaat çalışmalarının, 2018 yılında başlanması planlanıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için ilgili videolar ise şöyle yer alıyor:

https://youtu.be/m1ZvP_6bLq4

https://youtu.be/CXhMK0GdMRc

Emlakjet Haber

0 Takipçi