Ali Ağaoğlu: Afedersiniz Ama İstanbul'un İçine Ettik

Ali Ağaoğlu Bursa'da İstanbul İle ilgili görüşlerini açıkladı...

Ağaoğlu Grup bünyesinde yer alan Uludağ’daki otelinde önümüzdeki süreçte hedefleri konusunda basın toplantısı düzenleyen Ali Ağaoğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’la ilgili projesini bilmediğini söyledi. İstanbul’un akıllıca olan her çılgınlığı kaldırabileceğini söyleyen Ağaoğlu, “Afedersiniz ama İstanbul’un içine yaptık” ifadesinde bulunurken, sektörün devamlılığı için kar marjlarından fedakarlık ederek yüzde 20 civarında büyüme sağladıklarını ve 1 milyar liralık ciroya ulaştıklarını ifade etti.

Naftalinli dolarları ortaya çıkardık

Ağaoğlu 2009 yılında yaşanan kriz sürecinde Bahçelievler’de hayata geçirdikleri My City Bahçelievler Projesi’nin satışlarında çok ciddi bir satış grafiği yakaladıklarını belirtirken,” İnsanlar böyle bir dönemde poşetler içerisinde sakladıkları paraları ve adeta naftalinli dolarları ile buradan konut almaya geldiler” dedi.

İstanbul gecekondu başkenti gibi

Toplantıda İstanbul ile ilgili açıklamalarda da bulunan Ağaoğlu, “İstanbul’u Dünya başkenti yapacak yerde gecekondu başkenti haline getirdik. Bu şehirde belediyenin kaynak sıkıntısı yaşaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Üretilen projeler doğru olursa İstanbul’da çok fazla kaynak mevcut” dedi.

0 Takipçi