Arel Üniversitesi; Konut Sitesi Yöneticileri Eğitimi

İstanbul Arel Üniversitesi, profesyonel site yöneticileri yetiştirmek amacıyla düzenlenecek eğitim programı için Avrupa Konutları ve Famcoturk Site Yönetim Hizmetleri ile ortak bir projeye imza atıyor.

İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ARELSEM) konut sitelerindeki profesyonel yönetim eksikliğinden kaynaklanan sorunları ortadan kaldırmak ve Türkiye’deki site yönetimine profesyonel bir yaklaşım kazandırmak amacıyla Avrupa Konutları ve Famcoturk Site Yönetim Hizmetleri ile ortak bir eğitim projesine imza atıyor. Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi'nde gerçekleşecek olan eğitim programı ile konut sitelerinin hukuki, mali, idari konularda ve saha hizmetlerinde ihtiyaç duyduğu yönetimsel eksikliği gidermek amaçlanıyor.

17-25 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek sertifikalı eğitim programı için son kayıt tarihi 12 Eylül 2011. Program dahilinde yapılacak olan eğitimlerde profesyonel yönetim eksikliğinin en çok hissedildiği hukuk konusuna özel olarak değinilecek. 32 saatlik eğitim programına site ve apartmanların yönetim kurulu başkanları, üyeleri, yöneticileri, denetim kurulu başkanları ve üyeleri, site müdürleri ve muhasebe sorumluları, site müdürü adayları katılabilecek. Eğitim programı gayrimenkul danışmanları, emlak aracılık hizmet sektörü çalışanları ile inşaat firması yöneticilerini de yakından ilgilendiriyor.

EmlakJet Haber

İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İletişim

0 212 540 96 96

0 Takipçi