Batışehir’de kampanya: Taksitler 2.240 TL’den başlıyor!

Ege Yapı’nın hemen teslim Batışehir projesinde yeni bir kampanyaya start verildi. Kampanyaya göre projeden peşinat ödemeden 2.240 TL’den başlayan taksitlerle ya da ödemeye 2019 yılında başlayarak ev sahibi olmak mümkün. Batışehir ayrıca, 2018’de hizmete girecek Mecidiyeköy-Mahmutbey metro çıkışına yakın bir konumda yükseliyor

Ege Yapı ’nın hemen teslim projesi Batışehir ’de başlayan kampanya, yatırımcıya iki farklı, avantajlı ödeme fırsatı sunuyor. Batışehir’de ev sahibi olmak isteyenler dilerlerse peşinat ödemeden 2.240 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi ya da taksitleri ödemeye 2019’da başlayarak yatırım yapabiliyor. Proje dahilinde 1+0 ’dan 5+1 dublekse kadar değişen daire seçenekleri sunuluyor. Bağcılar bölgesindeki Batışehir projesi, 2018 yılında kullanıma açılacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının bölgedeki istasyonuna yakın bir konumda yükseliyor. Projeden TEM Otoyolu’na özel giriş ve çıkış bulunuyor.

Karma bir proje olan Batışehir’de konutların yanı sıra A+ ofisler, alışveriş caddesi, restoranlar, özel okul ve otel bulunuyor. 3 adet sosyal tesis, 6 açık ve kapalı yüzme havuzu, 1.500 metrekare genişliğinde çocuk oyun alanı ve spor alanları proje sakinleri için hayatı kolaylaştırıyor.

Emlakjet Haber