Besa Kule İş Merkezi büyük markaların tercihi oldu

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

İş dünyası için oldukça değerli olan inde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Ankara’nın “altın üçgen”i olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişimi  iş dünyasının yeni gözdesi. Bu gözde bölgenin merkezinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi de avantajlı konumunun yanı sıra sunduğu hizmetlerle de bölgenin öne çıkan projesi oldu.

Besa Kule’yi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sahiplerine teslim edilmeye başlanan projenin ayrıcalıklı iş dünyası tarafından oldukça dikkati çektiğini belirtti.

Bezci projeyle ilgili, "Besa Grup’un kalite anlayışını tam anlamıyla yansıtan Besa Kule bizim için çok özel bir proje. İş dünyasını yakından tanıyan bir firma olarak ihtiyaçların, isteklerin ve eksiklerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Besa Kule’yi de bu kurguyla inşa ettik. Besa Kule, firmaların prestijini arttıran özel lokasyonu, iş dünyasına ayrıcalık getiren kurgusu ve seçkin firma karması ile Ankara’da ayrıcalıklı iş yaşamının merkezi olmaya hazırlanıyor" dedi.

Emlak Jet Haber