Bu projelerden ev al, 5.000 TL’lik seyahat çeki kazan

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri için başlatılan Sevgilier Günü kampanyasıyla ev ya da ofis satın alan herkese 5.000 TL’lik seyahat çeki hediye ediliyor. Peşin ve banka kredili alımlara özel indirim de sunan kampanya, 20 Şubat’a kadar geçerli olacak

Türkerler Holding’in Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde, Sevgililer Günü için başlatılan kampanyayla ev ya da ofis satın alan herkese 5.000 TL’lik seyahat çeki hediye ediliyor. 20 Şubat’a kadar geçerli kampanya kapsamında ayrıca peşin ve banka kredili alımlara özel indirim fırsatları da sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir 2019’da teslim edilecek

Ofis ve rezidanslardan oluşan Mahall Bomonti İzmir projesi için 1900’lü yıllarda kullanımda olan tarihi fabrika binaları restore ediliyor. 2019 yılında teslim edilecek proje kapsamında bu tarihi binaların da içinde bulunduğu yapılar müze, sanat evi, konser alanı, kütüphane, opera, tiyatro salonu, sinema salonları ve alışveriş mağazalarına ev sahipliği yapacak. Projede tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolları ve asırlık ağaçların bulunduğu yeşil alanlar da bulunuyor. Yaşam başladığında Mahall Bomonti İzmir’in, şehir için önemli bir buluşma noktası olması bekleniyor.

Metroya 5 dakika mesafede karma proje

Yaşamın başladığı Mahall Ankara projesi ise Çankaya’nın son yıllarda yıldızı parlayan Mustafa Kemal Mahallesi’nde, Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Metroya 5 dakika yürüme mesafesindeki projede konut, ofis ve mağazalar yer alıyor. Mahall Ankara’nın yanı başında bakanlık binaları, kamu kurumlarının yerleşkeleri, şehir hastanesi ve özel sektör yatırımları bulunuyor. Satışların tamamlanmasıyla 10.000 kişinin yaşayacağı, çalışacağı ve eğleneceği karma projede işletme, Divan tarafından üstleniliyor.

0 Takipçi