ÇamlıYaka Konakları Projesine Yeni Ulaşım Alternatifi

Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy’de projelendirilen ÇamlıYaka Konakları, tüm etaplarının tamamlanması ile birlikte ulaşıma açılan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı ile birlikte ulaşım alternatiflerine yenisini ekledi.

Gayrimenkul sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Ege Yapı’nın 100 milyon TL’lik yatırım ile Çekmeköy ’de hayata geçirdiği ÇamlıYaka Konakları , İstanbul’un her iki yakasına birçok farklı ulaşım seçeneği sunan önemli projeler arasında yer alıyor. 19 bin metrekarelik bir alan üzerinde geliştirilen proje gerek ulaşım gerekse sosyal yaşam ve iş merkezlerine yakın bir konumda bulunuyor. Doğanın içerisinde huzurlu bir yaşam vadeden proje, İstanbul’un şehir hayatı içerisinde doğaya kaçış imkanı sunuyor. Yakınında son olarak açılan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı ile ulaşım seçenekleri artan proje, İstanbul’un önemli iş merkezlerine olan yakınlığı ile de Anadolu Yakası projeleri arasında öne çıkıyor. Planlı ve hızlı bir şekilde kentleşmesi için çalışmaların hala devam ettiği İstanbul’da doğanın içerisinde bir yaşam sunan ÇamlıYaka Konakları, yaşam kalitesini önemseyen yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Özgün mimariye sahip az katlı konutlardan oluşan proje, müstakil bahçeli ve teraslı evleri ile dikkat çekiyor. Zengin sosyal donatıların ve ticari alanların çevresinde yer alan proje, yeşilin ve şehrin merkezinde yer almak isteyenler için doğru bir adres olacak. Projede bulunan 169 metrekare ile 321 metrekare arasında 3+1, 4+1 veya 5+1 tipi dairelerin, her birinin kendisine ait müstakil bahçe kullanımı veya geniş terasları bulunuyor. Sosyal yaşam alanları açısından oldukça zengin olanaklara sahip olan projede, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği mağazalardan, kafelere, spor merkezlerine, restoranlara, açık havuzlara, yürüyüş parkurlarına ve bisiklet yollarına kadar birçok seçenek yer alıyor. Ege Yapı ÇamlıYaka Konakları fiyat performans açısından da diğer konut projeleri arasında öne çıkıyor.

Ege Yapı ÇamlıYaka Konakları ile İstanbul’un Her İki Yakasına Kolay Ulaşım

Ege Yapı ÇamlıYaka Konakları, Ümraniye ve Kavacık ilçelerinde yer alan plazalar bölgesine yakın konumu ve kolay ulaşımı ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kuzey Marmara Otobanı’na direkt ulaşım sağlanabilen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden iş merkezlerine kolaylıkla ulaşılabilen proje Levent ve Maslak ilçelerine de kolay ulaşım imkanı sunuyor. Şile Otobanı’na 4 dakikalık bir mesafede yer alan ÇamlıYaka Konakları Bostancı – Dudullu ve Üsküdar – Sultanbeyli metro hatlarına ise yaklaşık 7 dakikalık bir mesafede konumlanıyor.

0 Takipçi