Davayı Kazanan Johnny Depp, Amber Heard İle Yaşadığı Çatı Katı Daireyi Rekor Fiyatla Satıyor

Tüm dünyanın adeta reality show tarzında izlediği dava ile gündemden düşmeyen Amber Heard ve Johnny Depp'in evlilikleri boyunca kullandıkları ortak ev satışa çıktı!

Oynadığı Karayip Korsanları filmi serisi ile ününe ün katan ve milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Johnny Deep, Amber Heard ile olan 15 aylık evliliğini şok bir kararla sonlandırmıştı. Boşanma kararının ardından eşinin kendisine şiddet uyguladığı ithamında bulunması üzerine Deep eşine iftira davası açmıştı. 

İki eski eş arasında yaşanan gerilimin ardından karşılıklı olarak açılan dava süreçleri tüm dünyada yakından takip edilirken, canlı olarak yayımlanan davada son kazanan Johnny Deep olmuştu. Dava boyunca çiftin 15 aylık evliliklerinde en çok kullandıkları ev olarak geçen çatı katı ev, davanın sona ermesinin ardından satışa çıktı. 

JOHNNY DEEP DAVAYI KAZANDI, ÇATI KATI EVİ SATIŞA ÇIKTI! 

2016 senesinde boşanmalarına rağmen aralarında yaşanan sorunlar nedeni ile sık sık gündeme gelen çift son olarak açılan iftira davası ile tüm dünya tarafından yakından takip edilmeye başlanmıştı. Dava boyunca çiftin beraber oturdukları çatı katı daire de gündeme gelmişti. 

Deep'e ait olan 5 evden biri olan lüks çatı katı ev, Los Angeles ’ın ikonik Eastern Columbia Binası’nın tepesinde yer alıyor. 1.76 milyon dolar değer biçilen evin kısa sürede elden çıkarılması bekleniyor. 

Davayı Kazanan Johnny Depp, Amber Heard İle Yaşadığı Çatı Katı Daireyi Rekor Fiyatla Satıyor

Deep'in bu evi 2017 senesinde 1,42 milyon dolara satın aldığı, boşanmanın ardından Deep'in bu evi boşalttığı ve aylık 5 bin 500 dolarlık kira geliri olduğu belirtiliyor. 

Çiftin evlendikten sonra en çok bu evde zaman geçirdikleri belirtilirken Deep'in satış ile eski evliliği ile olan son bağını da kopartacağı belirtiliyor. 

Evin ikonik yapısı nedeni ile çok sayıda film çekimine de ev sahipliği yaptığı biliniyor.

EMLAK365

0 Takipçi