Kapanmaz Adalar manzarasıyla 'Bumerang' Kartal

Kartal Anadolu Adliyesi’nin tam karşısında, metroya yürüme mesafesindeki Bumerang Kartal, ‘bumerang’ şeklindeki tasarımı, kapanmaz Adalar manzarası, % 1 KDV avantajı ve kampanyalı ödeme modelleriyle dikkat çekiyor

Metro uzantısının da etkisiyle Kadıköy’den sonra kentsel dönüşümün en önemli merkezlerinden biri olan Kartal ’da Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal, Kartal Anadolu Adliyesi’nin tam karşısında, metroya yürüme mesafesindeki ulaşım avantajının yanında bumerang şeklindeki tasarımıyla da dikkat çekiyor. Tüm daireler ve odaların sekizinci kattan itibaren deniz ve ada manzarasına hakim olacağı proje, kapanmaz Adalar manzarası na sahip dairelere ve ofislere sahip.

190 bağımsız bölüm, 14 mağaza var

40 katlı, 9.650 metrekare arsa üzerinde konumlandırılmış 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşan projede ofis ve daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor. Bumerang Kartal Projesi ’nde ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6.000 TL ile 12.500 TL arasında değişiyor. Krediye uygun, %1 KDV avantajları ile şirket bünyesinde yüzde 30’u peşin, geri kalan yüzde 70’i proje bitiş tarihi olan, Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vadelendiriliyor.

2019 sonunda tamamlanacak

En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede ofis katları; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, zeminler ve tavanlar yapılmış, daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar teslim olarak hazırlanıyor. Projenin Aralık 2019’da tamamlanması planlanıyor.

Projede tasarlanan donate alanları arasında seyir terası, kafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, lobi ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, profesyonel yönetim ile birlikte sunulacak.

Emlakjet Haber