Kaya Residence’da son 40 daire satışta

Kayaşehir’de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi Kaya City Residence’ın inşaatı tamamlandı. Ortalama yüzde 70 değer artışı sağlayan Kaya City’de, taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

İstanbul’un kuzeyinde inşaatı süren üçüncü havaalanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi dev projelere Metro ile kolay ulaşım imkanı olan Kaya City Residence’da son 40 dairenin satışı sürüyor. “Aile residence”konseptiyle tasarlanan ve stüdyo ve 1+1 daire tiplerine yer verilmeyen proje, 11 katlı bloklar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede, satışı devam eden taşınmaya hazır son daireler, 2+1’lerde 310 bin ile 325 bin lira arasında değişirken, 3+1 daireler 384 bin, 4+1 daireler 470 bin lira liste fiyatı taşıyor. İskan alma aşamasında olan projenin, yüzde 80’e ulaşan yeşil alanında, peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Metroya ücretsiz servis

Kaya City Residence, bu kışı yeni dairelerinde karşılayacak olan daire sahiplerine, 5 yıldızlı otel konforunu, aile ortamının güveni, rahatlığı ve sıcaklığı içinde sunuyor. Kaya City’den, Metro’ya sabah ve akşam, iş ve okul saatlerinde sağlanacak ücretsiz servis hizmeti, ulaşım sorununu çözüp, hayatı kolaylaştırırken, cafe, taziye ve toplantı odaları, fitness, pilates salonu, Türk hamamı, sauna, çocuklar için açık, yetişkinler için kapalı yüzme havuzları, çocuk parkı, market alanı, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark olanakları, sitede oturanlara yüksek bir yaşam kalitesi sağlıyor.

Emlak Jet Haber