Kemerburgaz’da az katlı bahçeli ev konsepti

Gün İnşaat’ın Kemerburgaz’da satışa çıkardığı Kemerville, ilçede az katlı bahçeli ev arayanlara hitap ediyor. 2+1’den 4+1’e dairelerin 390 bin dolardan başladığı projede Ekim sonuna kadar % 10 iskonto yapılıyor. 2 yılda tamamlanacak Kemerville, 40 dubleksten oluşuyor

Gayrimenkul sektöründe 22 yıldır faaliyet gösteren, Bahçeşehir, Hadımköy, Bahçeşehir ve Tarabya gibi bölgelerin yanı sıra 10 yıldır proje geliştirdiği Göktürk’te Kemercity adıyla 4 projeye imza atan Gün İnşaat, Kemerburgaz ’da

Kemerville

adında yeni bir projeyi bugün satışa çıkardı. 2+1’den 4+1 dairelere kadar büyüklüğü 130 ile 184 metrekare arasında değişen 40 çatı ve bahçe dubleksinin fiyatları da 390 bin dolar ile 700 bin dolar arasında. Ekim sonuna kadar % 10 iskonto imkanı tanınan projede Garanti Bankası ile yapılan anlaşma ile % 25 peşin, kalan 5-10 yıl vadeli olmak üzere farklı ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kemerburgaz, 3’üncü havalimanı ve metroyla değerlenecek

Projenin en dikkat çeken özelliği, bölgede düşük yoğunluklu, daire ile villa arasında tasarlanmış ve komşuluk ilişkilerinin mahremiyet korunarak yaşanabildiği bir bahçeli ev konseptiyle tasarlanması… Kemerburgaz’ın 3. Havalimanı ve 3. Köprü bağlantı yolları sayesinde ilginin arttığı bir bölge olduğunu ve fiyatların 2 misli artış gösterdiği Göktürk’te apartman dairesinde ortalama metrekare fiyatlarının 2.500 doları bulduğunu belirten Gün İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, “2017 yılında tamamlanacak Gayrettepe-Kemerburgaz-Göktürk metro duraklarından birinin de buraya yapılması ile ulaşım daha da rahat hale geliyor. Kemerburgaz, İstanbul’un Etiler’i veya Levent’i olma yolunda hızla ilerliyor” diye konuştu.

Kemerville’in % 70’i yeşil alan

Kemerville’de kat adedinin az olduğunu, bir blokta yalnız 4 dubleks dairenin mevcut olduğunu belirten Günver, şöyle devam etti: “Bu durumda çok katlı apartman tarzından uzaklaşan “villa” konseptine yaklaşan bir tasarım söz konusu. Konutların dışarıya açılımı, bahçeyle kurulan güçlü ilişki ön planda. Kullanılan ahşabın sıcaklığı, cumbalar, kütle hareketleri ise yine bir apartmandan çok villa imajını betimliyor. 8 blokta büyüklükleri 130 m2 ve 184 m2 arasında değişen 40 adet 2+1, 3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi mevcut. Göktürk sınırları içinde yapılan sitelerle karşılaştırıldığında ise % 30 taban oturma alanı ile düşük yoğunluklu bir yerleşim ortaya çıkıyor. Arazinin % 70’I ise yeşil alan.”

Kemerburgaz’da az katlı bahçeli ev konsepti

Bahçeli evlerden oluşan bir mahalle

Proje Mimarı Dr. Suzan Sanlı Esin de, konut bloklarında göze çarpan iki unsurun ahşap kaplama ve cumbalar olduğunun altını çizdi. Esin, “Kabuktaki hareketlerle sağlanan gölge-ışık oyunları ile mimari tasarımda farklılık yaratılmaya çalışıldığını, konutların dışarıya açılımı ve yeşil alanlarla kurulan güçlü ilişkileri ile adeta bahçeli evlerden oluşan bir mahalle kurgulandı” dedi. Projenin sosyal donatı alanları arasında 20 metre uzunluğunda açık yüzme havuzu, her daireye 2 araçlık otopark alanı, sosyal merkez, yürüyüş parkuru, fitness center, sauna ve yeşil alanlar mevcut.

Emlakjet Haber